Auran joulunavaus ja ajoneuvojen jouluvalokulkue pe 24.11. klo 17-20
Monitoimitalo Auraamolla (Turuntie 1, Aura)

Tervetuloa Auran joulunavaukseen pe 24.11.2023


Joulunavauksessa loistavat jälleen ajoneuvojen jouluvalokulkueen tuhannet ledvalot

Aurassa tullaan järjestämään jo kolmatta kertaa ainutlaatuinen ajoneuvojen jouluvalokulkue. Tuhannet ledvalot häikäisevät yleisön toiveesta jälleen, kun paikalliset yrittäjät, muut autoharrastajat sekä valokulkueeseen osallistuvat aktiivit tuunaavat omat menopelinsä jouluvaloilla ilahduttaakseen joulunavaukseen osallistujia. Ajoneuvojen jouluvalokulkue oli valaisemassa ensimmäistä kertaa Auran joulunavauksessa vuonna 2021. Vastaavaa ei oltu Suomessa ennen järjestetty. Tänä vuonna valokulkue saa uuden vivahteen, sillä ajoneuvoja on mukana ennätysmäärä ja äänestää voi suosikkiaan kahdessa eri sarjassa! Ensimmäisenä lähtevät liikkeelle tuunatut henkilöautot, polkupyörät sekä muut kaksipyöräiset ja viimeisenä tulevat isot ja näyttävimmät raskaat ajoneuvot. Ajoneuvojen jouluvalokulkueessa tullaan näkemään mm. traktoreita, pakettiautoja, rekkoja sekä linja-auto. Isojen ajoneuvojen kulkueen kärjessä traktorin kärryssä kulkevat myös kuulemamme mukaan itse joulupukki sekä joulumuori!

Mitä ja milloin?
Auran joulunavaus ja ajoneuvojen jouluvalokulkue perjantaina 24.11.2023 klo 17-20

Missä?
Auran joulunavaus järjestetään Monitoimitalo Auraamon pihalla (Turuntie 1, 21380 Aura). Uutuutena on Auraamon takapihalle rakentuva joulupolku, jonne myös esimerkiksi joulupukki saapuu tavattavaksi. Yleisön käyttöön tarkoitetut käymälät sijaitsevat Monitoimitalo Auraamossa (2 kpl), sekä myös Sisupuiston (Turuntie 2) wc on käytettävissä.  Esteetön wc sijaitsee Auraamossa.

Mitä tapahtuu?
Joulunavauksessa ennenkokematonta nähtävää tarjoaa jo kolmatta kertaa toteutettava ajoneuvojen jouluvalokulkue, jossa yli 20 eri kokoisen ajoneuvon värikäs ja valoisa joulukulkue ihastuttaa ennakkoon nimetyllä reitillä Auran keskustassa. Reitin ajon jälkeen ajoneuvot saapuvat monitoimitalo Auraamon (Turuntie 1) pihalle ihasteltaviksi. Muista myös äänestää suosikkiasi pienistä ja isoista ajoneuvoista, äänestys aukeaa tapahtumapäivänä. Joulunavauksessa on myös paljon muuta ohjelmaa, kuten joulupukin ja joulumuorin vierailu, joulupolun kojut, puheita, esityksiä sekä lapsille ilmainen vaahtokarkkien paistopiste. Katso koko ohjelma ja aikataulu erikseen ”Ohjelma ja aikataulu”-osiosta.

Kuka järjestää?
Tapahtuman järjestävät Auran kunta sekä Auran Yrittäjät ry