Vielä ennen juhannusta yrityspalveluiden ajankohtaiset, lue lisää alta.

  • Kunnan kesäajan palvelut
  • Yrittäjän talousapu-neuvontapalvelu palvelee normaalisti myös kesällä
  • Maksuton Imago-valmennus- Miten johtaa työntekijäkokemusta, houkutella oikeat osaajat ja erottua työmarkkinoilla?
  • Tunne ja tavoita asiakkaasi!- aamutilaisuus 1.9. klo 8-10 Sarka museo
  • BusinessUp-ohjelma
  • Ohjelmakauden 2014–2022 viimeiset hanke- ja yritystuet kannattaa hakea nyt!
  • Päivämääriä ylös, yrittäjäviikon ohjelmaa sekä AURANMAAN YRITTÄJÄGAALA

 

Unohda työ, löysennä vyö,

herkkuja syö, onhan yötön yö!

Hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää!

Yt. Anna-Mari/ Auran kunta

 

Kunnan kesäajan palvelut

Kunnan kesäajan palvelut https://aura.fi/ajankohtaista/auran-kunnan-kesaaika-1-7-31-7-2022/

Kehittämisjohtaja lomailee juhannuksesta ja palaa töihin 10.8. Kunnanjohtaja Terhi on lomalla 1.-10-7. Voit kutsua Terhin vaikka kahville kuulumisia vaihtamaan. terhi.kalli@aura.fi/ 0406305340.

 

Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu palvelee normaalisti myös kesällä

Yhteydenottolomakkeella voi jättää soittopyynnön 24/7

Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu on avoinna:

suomeksi ma–pe klo 9–16.15 numerossa 0295 024 880 (pvm/mpm)

yhteydenottopyyntö lomakkeella (webropol.com)

 

Maksuton Imago-valmennus- Miten johtaa työntekijäkokemusta, houkutella oikeat osaajat ja erottua työmarkkinoilla?

Imago-valmennusten päätavoitteena on kehittää työnantajamielikuvaa, joka kattaa paitsi yrityksen ulkoisen brändin myös kyvyn vastata työnhakijoiden ja työntekijöiden kasvaviin odotuksiin sekä kehittää monimuotoista rekrytointi- ja perehdytysosaamista. Valmennus myös antaa käytännön vinkkejä ja konkreettisia työkaluja oman yrityksen johtamisen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Lisäksi valmennus kehittää osallistuvien yritysten sisäistä kansainvälistymishalukkuutta sekä monimuotoisuusosaamista ja näin helpottaa rekrytointien onnistumista ja ennen kaikkea tavoitteena on sytyttää yrityksissä positiivinen kipinä, jonka avulla yritysten rohkeus ja kyky vastaanottaa osaajia kehittyy.

Varsinais-Suomi ja Satakunta: Ryhmä 2, 6.9.–13.10. VIELÄ TILAA!

Ilmoittaudu heti mukaan https://marketing.bang.fi/imago-valmennus

 

Tunne ja tavoita asiakkaasi!- aamutilaisuus 1.9. klo 8-10 Sarka museo

Haluatko oppia lisää asiakkaiden tunnistamisesta, asiakassegmentoinnista ja mitä tekniikoita voit käyttää asiakkaiden tavoittamiseen?

Osallistu kaikille yrittäjille avoimeen, maksuttomaan aamutilaisuuteen. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt jo mukaan https://www.loimaantapahtumat.fi/tapahtumat/tunne-ja-tavoita-asiakkaasi/

 

BusinessUp-ohjelma

BusinessUp-ohjelma käynnistyy taas ensi syksynä ja siihen voi hakea mukaan 21.8.2022 asti. Kahdeksan viikkoa kestävän maksuttoman kiihdytysohjelman aikana paneudutaan kasvua hakevan startupin arvolupaukseen sekä muihin starteille tärkeisiin aiheisiin. Yhteisen ohjelman lisäksi jokaista tiimiä valmentaa oma mentori. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät ohjelman kotisivulta https://businessup.turkubusinessregion.com/.

 

Ohjelmakauden 2014–2022 viimeiset hanke- ja yritystuet kannattaa hakea nyt!

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014–2022 rahoitettavia hanke- ja yritystukia voi hakea Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta syyskuun loppuun saakka, tukivaroja on jäljellä tälle vuodelle lähes 2 miljoonaa euroa.

Onko sinulla ajatuksissa kehitys- tai investointihanke? Lue lisää Maaseudun yritysrahoituksen suuntaaminen Varsinais-Suomessa sekä https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/tuet/maaseudun-yritystuet/

Hankeidean rahoituskelpoisuutta voi tiedustella yritysasiantuntija Sirkka Rantala, puh. 0295 022 742/ yritysasiantuntija Mia Vienne, puh. 0295 022 756.

 

Päivämääriä ylös

Yrittäjän viikko Aurassa ja Auranmaalla 5.-11.9.

5.9. rahoitusilta Pöytyällä – kaikki rahoituksesta ja yritystuista yrittäjälle

6.9. Auran kunnan luottamushenkilöiden ja yrittäjien elinvoimailta, käydään läpi kuntabarometrin tuloksia, paikalla myös Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter.

 

10.9. AURANMAAN YRITTÄJÄGAALA Auran Nuortentalolla

Kaikki Auranmaan kunnat, yrittäjäyhdistykset sekä Auranmaan Nuorkauppakamari järjestävät yrittäjäviikon lauantaina 10.9.2022 juhlagaalan Auran Nuortentalolla.

Gaala on alueella ensimmäinen laatuaan ja gaalaan kutsutaan alueen yrittäjät, kuntien luottamushenkilöt ja johtoryhmät sekä mahdollisesti muita vaikuttajia.

Illan teemana on 20-luvun glamour ja ohjelmassa on juhlapuheita, palkintoja, juhla-ateria sekä totta kai elävää musiikkia ja tanssia.

Varaathan päivämäärän nyt jo kalenteriisi, illalliskorttien myynti alkaa pian!