Henri Joutsimies on yrityksensä kasvot

Saneeraus Joutsimies Oy on toiminut lähes kolmen vuoden ajan Aurasta käsin kodin sisä- ja ulkoremonttien tekijänä Varsinais-Suomen alueella. Yrittäjä Henri Joutsimies on alusta asti ollut yrityksensä kasvot, ja seisoo työn jäljen takana ylpeästi.
– Hyvä maine ja hyvä työn jälki on aina ollut minulle tärkeää. Ne jotka tekevät työnsä kunnolla, niiden työt jatkuvat, Henri kertoo.
Henri Joutsimies on koko yrittäjyytensä ajan rakentanut myös yrityksen brändiä omilla kasvoillaan ja nimellään.
– Olen aina ollut tarkka yritykseni maineesta. Alusta asti oli selvää, että tätä hommaa tehdään omalla nimellä. Pitää voida seistä työnsä jäljen takana. Moitteeton työn jälki on syy myös sille, että olen aina tahtonut myös palkata myös alan parhaimmat tekijät yritykseeni.

Aurassa on hyvä yrittää

Saneeraus Joutsimies Oy on alusta asti toiminut Aurasta käsin. Yrittäjäyhteistyö toimii paikkakunnalla hyvin ja yrittäjät ovatkin toistensa apuna. Myös kunnan panostus yrittäjien auttamiseksi saa Joutsimieheltä kiitosta.
– Aurassa on ollut hyvä olla yrittäjänä, olen saanut hyvin apua varsinkin alkutaipaleella.
Kun kysymyksiä nousi mieleeni, sain aina vastauksen: joko heti tai sitten asia selvitettiin puolestani.
Olen saanut apua kunnan puolelta, mutta myös paikallisilta toisilta yrittäjiltä. Aurassa kokeneemmat yrittäjät auttavat tuoreempia ja tehdään myös tiiviisti yhteistyötä ja autetaan kollegoita, Henri kiittelee.

Opiskelun kautta brändin rakentajaksi

Brändillä tarkoitetaan yritykseen liitettävää mielikuvaa, joka syntyy imagon ja maineen summana. Henri Joutsimies on koko yrittäjän uransa ajan rakentanut itse yrityksensä brändiä.

– Olen opiskellut tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja keskityin nimenomaan brändin rakentamiseen. Hyvä ja luotettava maine on taannut jatkuvan asiakasvirran ja se on myös kirkastunut yrityksen brändiksi.

Hyvä maine kantautuu myös työntekijöiden korviin.

– Tahdomme palkata hyviä, hyvämaineisia tekijöitä. Tyytyväisten asiakkaiden myötä yritykselle tulee suosittelijoita lisää ja se tietää uusia työpaikkoja alan ammattilaisille. Meillä on jatkuvasti haku päällä, Henri naurahtaa.

Teksti: Johanna Kuusenoja/ Mediatoimisto Kraak Oy