Kaikille auralaisille tarkoitetut matalankynnyksen jumpat: 

Porrastreenit + keppijumppa 

Tunnin treeni, jossa tehdään alkuun n. 30 minuuttia keppijumppaa parantamaan liikkuvuutta ja lisäämään verenkiertoa ja loppuun n. 30 minuuttia erilaisia nousuja ja laskuja portaissa parantamaan alakropan lihaskuntoa sekä tasapainoa. Tunti ei sisällä hyppyjä. Mukaan tarvitset treeniin sopivat vaatteet ja juomapullon. Säävaraus! Maksuton. 

Paikka: Ulkoilulahdon kuntoportaat, Maijantie 20. 

Aika: 8.5.-19.6. maanantaisin klo 18.00 

Kehonhuolto 

Tunnin kehonhuolto, jonka aikana parannat kehon liikkuvuutta sekä verenkiertoa, autat lihaksia avautumaan ja rentoutat kehoa sekä mieltä. Tarvitset mukaan juomapullon sekä päälle mukavat, joustavat vaatteet. Osa liikkeistä tehdään lattialla jumppamaton päällä. Ei sisällä hyppyjä. Tarjolla on jumppamattoja, mutta myös oman saa ottaa mukaan. Tule aloittamaan viikonloppu palauttavalla kehonhuollolla! Maksuton. 

Paikka: Auraamon teatteritila, Turuntie 1. 

Aika: perjantait 5.5. klo 16.30, 9.6. klo 16.30, 7.7. klo 16.30, 4.8. klo 16.30 

Seniorit: 

Seniori-jumppa 

Tunnin jumppa suunniteltu ikäihmisten kunnon parantamiseen. Pääpaino tasapainolla ja lihaskunnolla. Kevään ja kesän ajan seniori-jumppa järjestetään Keskuspuiston ulkokuntosalilaitteiden parissa. Mukaan tarvitset ulkoiluun sopivat vaatteet sekä juotavaa. Muista myös ihon/pään suojaaminen auringolta. Säävaraus! Maksuton.  

Paikka: Keskuspuisto, vanhan kunnantalon vieressä. 

Aika: 3.5.-30.8. keskiviikkoisin klo 10.00 

Kuntosali-tutustuminen 

Auran kunta tarjoaa senioreilleen kaksi kertaa maksuttoman tutustumiskäynnin SunSalille. Tutustumiskäynnillä ohjaamassa hyvinvointikoordinaattori Janiika Toivoniemi. Käymme läpi peruskuntosalilaitteet, miten niitä käytetään ja millä tekniikalla on hyvä treenata. Käynnin aikana on myös aikaa tutustua saliin itsenäisesti. Maksuton.  

Paikka: Sunsali, Huuskantie 19. 

Aika: ti 23.5 klo 10.00 ja ti 6.6. klo 10.00 

Lapsiperheet: 

Koko perheen ulkoilupäivä Koivuniemessä 

Tule viettämään mukavaa ja aktiivista päivää koko perheen kanssa Auran kunnan virkistysalueella Koivuniemessä (osoite: Koivukuja 20, Pöytyä). Paikalla nuoriso-ohjaaja Jenni Varjo ja hyvinvointikoordinaattori Janiika Toivoniemi. Koivuniemen sauna on lämpimänä, uimaan pääsee ja alueella on mahdollista pelata erilaisia pihapelejä. Myös hyvät ulkoilureitistöt ovat lähellä, jos pidempi kävelylenkki kiinnostaa. Tarjolla grillimakkaraa (myös omia grillattavia voi grillata) sekä muuta pientä välipalaa. Maksuton.  

Paikka: Koivuniemen virkistysalue 

Aika: ti 4.7. klo 11-14 

Nuoret: 

Nuorten salivuoro 

Kesäkuussa keskiviikkoisin nuorten salivuoro SunSalilla klo 14.00. Ohjattu tunnin salitreeni Janiikan kanssa, käydään läpi peruskuntosalilaitteet ja tekniikat sekä voimaharjoittelun perusteet. Maksuton. Ilmoittaudu mukaan joko jokaiselle kerralle tai osaan kerroista: janiika.toivoniemi@aura.fi.

Lisätiedot:
Janiika Toivoniemi
hyvinvointikoordinaattori
p. 040-1834929
janiika.toivoniemi(a)aura.fi