Liikuntaneuvoja on aloittanut Auran kunnassa!

Auran kunnan liikuntaneuvojana on aloittanut kesäkuun alussa Janiika Toivoniemi. Liikuntaneuvojan tehtäviin kuuluu kunnan liikuntapalveluiden kehittäminen sekä yksilö- että ryhmäohjaus. Hankkeen kautta Janiikan asiakasryhminä ovat asepalveluksen aloittavat nuoret sekä työttömät, mutta jokaisen kuntalaisen on mahdollista saada halutessaan liikuntaneuvontaa. Janiikan tavoitteena on tarjota mahdollisimman matalankynnyksen neuvontaa ja auttaa liikunnan pariin sellaisia kuntalaisia, jotka eivät välttämättä vielä liiku kovin aktiivisesti.

Janiika on koulutukseltaan mm. kuntosaliohjaaja, personal trainer sekä kahvakuula-ohjaaja ja hän on juuri saanut valmiiksi ravintotieteen perusopinnot Itä-Suomen Yliopistossa. Janiika on erikoistunut aloittelijoiden sekä painonpudottajien ohjaukseen ja omalla kokemuksellaan tietää miten vaikeaa liikunnan aloittaminen saattaa olla. Hän on myös kokenut miten paljon hyvää aktiivisempi elämäntapa saa aikaan ja haluaakin nyt auttaa muita löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon.

Liikuntaneuvojaan saat yhteyden puhelimitse 040-1834929 tai sähköpostilla janiika.toivoniemi@aura.fi. Kesän aikana kannattaa seurata kunnan sometilejä, sillä yhteisiä liikuntahetkiä on luvassa jo kesäkuun aikana! Varaa itsellesi henkilökohtainen tapaaminen liikuntaneuvojan kanssa ja löydä kipinä liikuntaan!