Laitetaan kaikki pyörät pyörimään! Haastepyöräily-kampanja on taas käynnissä!

Kampanja on käynnissä 1.5.-31.8.2022

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocross pyörä, maantiepyörä, laatikkopyörä, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily-kampanja starttaa taas toukokuun alussa Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella. Tänä vuonna käytössä on mobiilikirjaus. Mobiilisovellus on käyttäjille ilmainen sovellus, joka kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista. Hae sovellusta hakusanalla haastepyöräily.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää mobiilisovellusta, voit osallistua myös tulostamalla itsellesi pyöräilykortin. Palauta pyöräilykortti viimeistään 2.9.2022 kunnantalolle (Perkkiönkuja 2), niin pyöräilemäsi kilometrit ehtivät mukaan kisaan!