Auran iltatorit tiistaisin 24.5.-9.8.2022 klo 17-19 Auraamon pihassa

Kiitos kaikille Auran iltatorille osallistuneille, iltatorit ovat tältä kesältä päättyneet. Vastaa iltatoria koskevaan palautekyselyyn toiminnan kehittämiseksi. Kyselyllä vastausaikaa on 31.8. asti. Linkki palautekyselyyn https://bit.ly/auraniltatori2022
KIITOS VASTAUKSESTASI! Nähdään torilla taas ensi vuonna.

Auran kunta järjestää yhteistyössä Elävän virran yhdistyksen (Auraamon Kesäkauppa), Auran Yrittäjät ry:n ja Härkätien 4H yhdistyksen kanssa iltatorin kesällä 2022 tiistaisin klo 17-19. Paikkana on Auraamon tori ja piha (Turuntie 1).
Mitä torilla tapahtuu? Mitä on iltatorin ohjelmassa?

Seuraa Auran iltatorin Facebook-sivua https://www.facebook.com/auraniltatorin sekä Instagramissa @auran_iltatori
Lisäksi kannattaa seurata Auran kunnan Facebook-sivua https://www.facebook.com/aurankunta/ sekä Instagramia @aurankunta.
Iltatorilla on monenlaista ohjelmaa, ajantasaiset ohjelmat kannattaa tarkistaa sosiaalisen median kanavista.

Ohjelmaa kesälle 2022

Asiakkaaksi iltatorille?

Iltatori palvelee kesällä tiistaisin klo 17-19. Härkätien 4H-yhdistys pitää torilla torikahvilaa klo 17-19. Tarjolla kahvia, virvokkeita, suolaista ja makeaa.
Kesätorilla on myynnissä mm. savulohta, vihanneksia, marjoja, lihatuotteita, kukkia, leivonnaisia yms.
Auraamon kesäkauppa palvelee myös tiistaisin klo 12-19.
Auraamon kesäkaupasta lisätietoja kaupan Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/auraamonkesakauppa/

WC-tilat:
Auraamosta sisältä löytyy wc-tilat, myös inva-wc ja esteetön kulku.

Parkkeeraus:
Auraamon edessä on 1-2 inva-paikkaa, torille asiakkaaksi tulijoille löytyy parkkitilaa Auraamon takaa sekä vanhan Rauta-Auran pihalta Oikokujan päästä (maanomistajalta saatu lupa). Auraamon takaosa on pois parkkeerauskäytöstä, kun torilla on ohjelmassa esiintyjä tms.

Maksutavat:
Torilla käy monella toimijalla korttimaksu, mutta käteistä saa nostettua myös vastapäätä olevasta käteisautomaatista.

Tervetuloa Auran iltatorille kesällä 2022!

Myyjäksi torille?

Iltatorille voivat tulla myymään veloituksetta yrittäjät sekä yksityiset henkilöt. Mikäli haluat oman vakiopaikan myyntipisteellesi, voit varata sen apulaistorivahti Matiakselta, joka on torilla paikalla. Paikan etukäteen varanneiden vakiopaikkamaksu on 30€ (sis. alv 24%)/ kesäkausi. Tällöin sinulla on oma myyntipaikka läpi kesän. Mikäli et saavu paikalle iltatoripäivänä klo 16.00 mennessä, paikkasi voidaan antaa tällä kerralla toiselle tulijalle. Luethan etukäteen läpi AURAN ILTATORIN SÄÄNNÖT kesällä 2022.

Pihassa on oma alueensa kirpputorimyyjille. Kesällä 2022 kirpputoripaikat ovat autottomia. Tavaran kuljetukseen käytettävän
ajoneuvon ajaminen torialueella on sallittu ainoastaan kuorman purkausajaksi ja myynnin päätyttyä lastausajaksi.
Myyjät voivat tulla paikalle aikaisintaan klo 15, jolloin myyntipaikkoja aletaan antamaan järjestyksessä tulijoille. Klo 19 voi aloittaa myyntipisteen purkamisen, ei aikaisemmin. Mahdollistetaan kaikille miellyttävä torikokemus! Iltatori palvelee klo 17-19, jonka aikana kaikkien myyjien tulee olla paikalla.

Turvallisuus torilla

Toriasioinnissa on syytä noudattaa koronavirukseen liittyviä turvallisuusohjeita ja -määräyksiä. Tällä hetkellä ei ole voimassa rajoituksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista, seuraathan Auran kunnan tiedotteita.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana ja lähikontaktissa toisen ihmisen kanssa. Oleskelu lähietäisyydellä toiseen ihmiseen on riski. Sairaan ihmisen yskiessä tai aivastaessa pisarat leviävät.

Ennaltaehkäisyn kannalta on ehdottoman tärkeää huolehtia hyvästä hygieniasta, erityisesti käsihygieniasta, sekä panostaa siivoukseen.

Auran kunta muistuttaa myös toriasioinnissa noudattamaan koronavirukseen liittyviä turvallisuusohjeita ja -määräyksiä.

Ohjeita asiakkaalle ja myyjälle
Torimyynnissä ja liikkuvissa elintarvikehuoneistoissa on huomioitava:

Mene myymään vain terveenä
Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. THL:n ohjeen mukaan käsihuuhdetta olisi hyvä olla tarjolla myös asiakkaille aina kun käsienpesu ei ole mahdollista myyntipisteen läheisyydessä

Jos käytät suojakäsineitä, on niitä käytettävä hygieenisesti ja ne on vaihdettava riittävän usein erityisesti ristikontaminaation välttämiseksi. Suojakäsineiden tulee soveltua elintarvikekosketukseen.
Puhdista mahdolliset kosketuspinnat, kuten maksupääte
Suosittele asiakkaita kiinnittämään huomiota elintarvikkeiden ohjeiden mukaiseen käyttöön (peseminen, kuoriminen ennen käyttöä yms.)
Jos käsittelet käteistä: Puhdista kädet aina ennen kuin kosket pakkaamattomia elintarvikkeita.

Tervetuloa Auran iltatorille kesällä 2022!

Tiedustelut:
Auran kunta/ kunta@aura.fi