Tervetuloa mukaan
31.3.2021 klo 9-13 Somevideot älypuhelimella -verkkokoulutukseen!
Koulutuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää älypuhelimella tehtyjä videoita yrityksesi markkinoinnissa.

Saat koulutuksessa kattavan materiaalipaketin niin suunnittelusta, kalustosta kuin markkinoinnin johdonmukaisesta toteuttamisestakin. Pääset myös tutustumaan siihen, miten voit tavoittaa asiakkaasi videoiden avulla.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen http://bit.ly/38vw0pL 30.3. mennessä. Saat osallistumislinkin päivää ennen sähköpostiisi.

Somevideoiden tärkeimmät hyödyt yrittäjälle ovat:

 • Voit kloonata itsesi verkkoon
 • Luottamuksen rakentaminen yleisöön tehokkaasti
 • Visuaalisuus ja huomion herättäminen nopeasti
 • Näkyvyys ja löydettävyys
 • Myynnin kasvu

Video on tehokas tapa viestiä ja rakentaa luottamusta yleisöösi, joten videon voima kannattaa hyödyntää markkinoinnissa!

Videoiden teko ja jako someen onnistuu älypuhelimella tai tietokoneella. Somekanavat antavat tällä hetkellä lisänäkyvyyttä videosisällöille verrattuna muihin sisältömuotoihin.
Videoiden tekeminen helpottuu, kun harjoittelet tämän koulutuksen aikana askel askeleelta suunnittelua, kuvaamista ja julkaisemista omilla laitteillasi.

Koulutuksessa saat perustiedot videoiden tekemiseen kännykällä sekä suunnittelupohjia, joiden avulla suunnittelet videosisällöt nopeasti.

Somevideot älypuhelimella -koulutuksen aihepiirit ja sisältö:

 • Videon vaikuttavuuden hyödyntäminen markkinoinnissa
 • Videoiden tekeminen älypuhelimella ja teknisesti laadukas toteutus
 • Vinkkejä eri somekanavista ja tärkeää tietoa videoiden jakamisesta someen

Verkkokoulutuksen aikana opit: 

 • Hyödyntämään videoita markkinoinnissa.
 • Suunnittelemaan ja toteuttamaan videoita älypuhelimella. Lisäksi koulutuksessa esitellään mobiilisovellus, jolla videot voi editoida.
 • Saat vinkit parempaan videolaatuun (oma laite, lisävarusteet: ääni ja valaistus)
 • Saat tietoa missä videoita kannattaa jakaa ja miten (tärkeimpinä Facebook ja YouTube)

Kouluttajan lyhyt esittely: 
Kouluttajana on sisältöstrategi, digisisällöntuottaja ja Somesoppa®-kouluttaja Sanya Saarinen eli #Someleontti, jonka missiona on auttaa yrittäjiä hyödyntämään digityökaluja tunnettuuden lisäämisessä ja uusasiakashankinnassa tehokkaasti. Sanya on laajasti verkostoitunut yksinyrittäjä ja käytännönläheinen kouluttaja sekä digisisällöntuottaja Vihdistä. Hän auttaa yrityksiä löytämään oman tyylinsä viestiä sosiaalisen median kanavissa sekä mukauttamaan liiketoimintaa digitalisoituvan maailman edellyttämiin raameihin.
Sanyan valttina on ketteryys sekä uteliaan luonteen mukanaan tuoma muuntautumiskyky.  Lisäksi monipuolinen ja laaja näkemys digimarkkinoinnin mahdollisuuksista yritystoiminnassa auttaa sinuakin sovittamaan digipalasia yhteen, jotta oma viestintäsi olisi johdonmukaisempaa.

Lue lisää kouluttajasta ja verkostoidu LinkedIn:ssä:
https://www.linkedin.com/in/sanyasaarinen/
Tai seuraa Facebookissa ja Instagramissa
@Someleontti

Koulutuksen yrityksilleen tarjoaa Auran, Kosken Tl ja Marttilan kuntien yrityspalvelut.
Lisätiedot Anna-Mari Alkio
anna-mari.alkio@aura.fi