Voita kunnanjohtaja päiväksi käyttöösi- tempaus käynnistää Auran kunnan ”Kaikki hyvä lähelläsi”- markkinointikampanjan

Auran kunnan strategian arvot ovat läheisyys, palvelu ja aktiivisuus. Läheisyys kertoo hyvästä fyysisestä sijainnista ja liikenneyhteyksistä noin 20 minuutin päässä sijaitsevaan Turkuun mutta se kertoo myös henkisestä läheisyydestä, yhteistyömyönteisyydestä ja turvallisuudesta. Palvelut ovat Aurassa loistavat ja tänne tullaan palveluiden äärelle kauempaakin. Hyvä palveluhenki ja asiakaskeskeisyys ovat meille tärkeitä. Lisäksi aktiivisuus on vahva osa auralaisuutta. Olemme aktiivisia, toimeliaita ja liikumme paljon. Luonto, ympäristö sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet mahdollistavat Aurassa aktiivisen elämäntavan. Aura on palveluineen yllättävän lähellä; valtatie 9:n varrella, etelän kasvukeskusten tuntumassa. Läheisyys on meille myös tapa kohdata ja palvella, tehdä asioita yhdessä. Aura on elävän virran kunta.

Näistä teemoista syntyi koko kevään ajan toteutettava Auran kunnan monikanavainen ja moniformaattinen asumisen kampanja ”Kaikki hyvä lähelläsi”, jossa tullaan nostamaan esille Auran vahvuuksia muun muassa asukastarinoiden kautta. ”Kuntamarkkinointi on usein hyvin yleisluontoista, kaikkialla on hyvä elää, asua ja yrittää. Halusimme Aurassa heittäytyä ja osoittaa, että kuntamarkkinointi ei ole aina niin vakavaa. Kunnanjohtajan arvonta on esimerkki matalan kynnyksen yhteydestä kunnan virkahenkilöihin ja siitä hyvästä positiivisesta vireestä, joka Aurassa vallitsee.” kertoo Auran kunnan elinvoimajohtaja Anna-Mari Alkio.

Voita kunnanjohtaja päiväksi käyttöösi- tempaus käynnistää kevään markkinointikampanjan

Auran kunta osallistuu omalla teltallaan tuleville Auran markkinoille lauantaina 9.3. Nyt jokaisella auralaisella on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa pääpalkintona voi voittaa kunnanjohtaja Terhi Källin päiväksi käyttöönsä. Arvontaan voi osallistua Auran markkinoilla Auran kunnan teltalla 9.3. klo 9-15 välisenä aikana. Arvontaan osallistumiseksi osallistujan tulee täyttää kunnan teltalla arvontakuponki, jossa kysytään osallistujan mielipidettä siihen, mikä on Aurassa parasta. Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat osallistua arvontaan, jolloin he osallistuvat pienyrittäjien tuotteista kerätyn herkkukorin arvontaan ja myös halutessaan kuntalainen arvonnan voittaja voi vaihtaa palkinnon herkkukoriin.  ”Tempauksella haluamme tuottaa kuntalaisille hyvää mieltä ja samalla tehdä kunnan arvoja todeksi pilke silmäkulmassa. Aurassa palveluilla on kasvot ja kynnys kuntalaisten kohtaamiseen matala, kertoo kunnanjohtaja Terhi Källi. Auran kunta toivottaa kaikki Auran ystävät käymään kunnan markkinateltalla ja osallistumaan arvontoihin sekä tutustumaan muun muassa tonttitarjontaan. Kunnanjohtaja on arvottu aikaisemmin Kosken Tl kunnassa vuonna 2018.

Voita kunnanjohtaja päiväksi käyttöösi -video

Koti Aurinkorinteentiellä? Metsä-Halavan uusi asuinalue aurinkoisella sijainnilla on kotipuutarhurin unelma

 Metsä-Halavan aurinkoinen asuinalue kutsuu Sinut toteuttamaan unelmakodin Auraan. Metsä-Halavan asuinalue aurinkoisella sijainnilla on kotipuutarhurin unelma. Metsään rajautuva alue mahdollistaa luontoliikkumisen kotiovelta. Asuinalueelta pääset myös kevyenliikenteen väyliä pitkin kaupunkitasoisten palveluiden äärelle, jossa sinua palvellaan parhaimmillaan ympäri vuorokauden.

Auran kunnalla on lisäksi edullisia omakotitalotontteja esimerkiksi Rantamaan asuntoalueella Auran kirkonkylässä. Rantamaan luonnonläheinen alue on aitoa maaseutua. Tonttikoot alueella ovat suuria ja alueen rakennettavuus vanhalle pellolle on hyvä. Iki-ihanaan kyläkouluun matkaa on noin 3 kilometriä ja Auran keskustaan noin 6 kilometriä.

Tutustu Auran kunnan tonttitarjontaan www.omakotiauraan.fi

Auran markkinat 9.3. klo 9-15
Huuskantie 22
21380 Aura
Lisätietoa markkinoista https://www.facebook.com/auranmarkkinat
Auran markkinat järjestää Lions Club Aura ry

Tiedustelut:

Terhi Källi
kunnanjohtaja, Auran kunta
0406305340
terhi.kalli@aura.fi

Anna-Mari Alkio
elinvoimajohtaja, Auran kunta
0406310464
anna-mari.alkio@aura.fi

Seuraa ”Kaikki hyvä lähelläsi”- kampanjaa Auran kunnan somessa
Facebook: @aurankunta
Instagram: @aurankunta
Tik Tok: @aurankunta