Arkea Oy on lopettanut Auran palvelukeskuksen keittiön lounasruokailun Mikonpolulla. Palvelukeskuksen lounaspalvelu on tarjonnut auralaisille ikäihmisille ja eläkeläisille mahdollisuuden lounasruokailuun palvelukeskuksen ruokalassa. Lounasruokailun loputtua Auran kunta on sopinut Kaarea Oy:n kanssa ikäihmisten ja eläkeläisten mahdollisuudesta lounasruokailuun Auran yhtenäiskoulun ruokalassa (Urpontie 2). Yhteistyö alkaa ma 20.3.2023 ja on voimassa kevään ajan. Yhteistyötä jatketaan, jos palvelulle on kysyntää.

Lounasruokailu Auran yhtenäiskoulussa on avoinna arkisin klo 12.15-13.00. Kulkeminen ruokalaan tapahtuu koulun pääovien A7 kautta. Ruokailua varten tulee ostaa ruokalippuja, joita myydään Auran kunnan toimistossa (Perkkiönkuja 2). Maksaminen on mahdollista vain käteisellä. Yhden ruokalipun hinta on 10,00 € sisältäen jälkiruoan. Ruokalippuja myydään sekä 5 että 10 ruokalipun paketeissa.

Kaarean ruokapalvelu valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Lounaalla tarjolla erikoisruokavaliot huomioituja vaihtoehtoja.

Ikäihmisten lounasruokailussa koululla noudatetaan hoivakodin ruokalistaa ja se on nähtävillä

https://menu.kaarea.fi/KaareaAromieMenus/FI/Default/Kaarea/AUHOIVA/Restaurant.aspx