Lounais-Suomen Jätehuollon tiedote 1.11.2022, aukioloajat alla olevasta linkistä:

Haravointijätekausi päättää perinteisesti vilkkaan kesäsesongin lajitteluasemillamme.  

–Talvikauden alkaessa kävijämäärät asemillamme putoavat neljänneksellä. Tästä johtuen asemillamme astuvat voimaan talviaukioloajat tiistaina 1.11.2022, kertoo LSJH:n materiaalipäällikkö Marko Kokkonen. 

Muutokset aukioloissa näkyvät esimerkiksi Isosuon ja Rauhalan lajitteluasemilla aukioloaikojen supistumisella. Molemmat asemat ovat avoinna marras–maaliskuussa maanantaisin klo 11.30–19 sekä tiistai–perjantai klo 9.30–17. Korvenmäen ja Topinojan lajitteluasemien lauantaiaukiolot poistuvat. Korvenmäen asema on auki maanantai–perjantai klo 7–19 ja Topinojan asema maanantai–perjantai klo 6.30–21.  

Myös Kemiönsaaren, Korppoon ja Perniön lajitteluasemilta poistuu jokaiselta yksi aukiolopäivä viikosta. Marraskuun alusta alkaen Kemiönsaaren lajitteluasema on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13–18, Korppoo keskiviikkoisin klo 14.30–18 sekä Perniön asema on auki tiistaisin klo 13–18. 

Uudessakaupungissa asukkaita palvelee Lassila & Tikanojan materiaalinkäsittelykeskus Munaistenmetsässä. Suuren kysynnän vuoksi olemme sopineet yhteistyökumppani Biolinjan kanssa, että haravointijätteen vastaanottoa Munaistenmetsässä jatketaan kahdella viikolla. Haravointijätettä voi siis tuoda maksutta arkipäivisin 31.10.–11.11.2022.  

Muina aikoina vastaanottoon toimitetusta haravointijätteestä maksetaan L&T:n hinnaston mukainen jätteiden käsittelymaksu. 

Tervetuloa lajitteluasemille! Lajitteluasemilla suosimme korttimaksua, mutta otamme vastaan myös käteistä.