Mahtava maaliskuu-kampanja kannustaa panostamaan paikalliseen

8.-31.3.2021
www.panostapaikalliseen.fi

Idea pähkinänkuoressa:

Pandemian aiheuttaman epävarmuuden ja rajoitusten jatkuessa Auranmaan kunnat haluavat nostaa esille paikallisuuden tärkeyden. Mikäli halutaan, että lähiravintola tarjoaa lounasta jatkossakin ja että omalta kylältä löytyy kauppa, jos toinenkin, on kuluttajan nyt tehtävä valintoja paikallisuuden puolesta. Keväällä 2020 perustettu Panosta paikalliseen –verkkokauppa toimii mahtavan maaliskuun alustana. Kauppaan voi yrittäjä rekisteröidä oman tuotteensa maksutta ja normaalioloissa palveluntarjoaja ottaa syntyneistä kaupoista provision. Mahtava maaliskuu – kampanjan ajan (8.-31.3.2021) provision maksaa yrityksen kotikunta.

Mahtava maaliskuu –kampanja on esimerkki laajasta yhteistyöstä. Se järjestetään yhteistyössä kuntien ja yrittäjäyhdistysten kanssa. Mukana ovat Pöytyä, Aura, Marttila, Koski TL, Oripää ja Lieto sekä Pöytyän Yrittäjät, Yläneen Yrittäjät, Auran Yrittäjät, Marttilan Yrittäjät ja Koski Tl Yrittäjät. Kampanjassa on myös mukana Auranmaan nuorkauppakamari.

Verkkokauppa Panosta paikalliseen toimii Mahtava maaliskuu –kampanjan alustana. Verkkokaupassa saavat paikalliset yritykset myydä tuotteitaan/palveluitaan maksutta. Normaalisti syntyneestä kaupasta maksetaan provisio, mutta maaliskuun ajan provision maksaa yrityksen kotikunta.

Kuluttajille:

Haluatko jatkossakin käydä lounaalla omalla kylällä? Entä ostaa viime hetken lahjat oman paikkakunnan erikoisliikkeestä? Nyt on syytä tarkastella omia ostotottumuksia ja panostaa paikalliseen!

Mahtava maaliskuu on kampanja, joka nostaa esille paikallisten yritysten palveluita ja tuotteita. Kampanjan alustana toimii Panosta paikalliseen –verkkokauppa, jonka tarjonta laajenee maaliskuussa. Voit siis hankkia ruokaa koko perheelle, kevät tekstiilit kotiin tai vaikkapa polttopuita. Paikallisesti yrittäjyyttä tukien ja turvallisesti verkosta.

Käy ostoksille koko alueen yhteisessä verkkokaupassa www.panostapaikalliseen.fi

 

Yrittäjille:

Kotikuntasi yhteistyökumppaneineen haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden myydä tuotteitasi verkossa maaliskuun ajan. Mahtava maaliskuu on kampanja, jota markkinoidaan yhdessä ja isosti. Ohjataan asiakkaat verkkokauppaan ja siksi onkin tärkeää, että tuotteesi/palvelusi löytyy kaupasta. Kampanja-aika on 8.-31.3.2021.

Normaalioloissa maksaisit syntyneestä kaupasta provision. Maaliskuun ajan provision puolestasi maksaa kotikuntasi.

Mitä sitten voi myydä? Ihan mitä vaan! Lounasyrittäjä voi myydä lounaskortteja ennakkoon tai vaikkapa illallispaketin 4hlö perheelle (esim. lasagnevuoka ja salaatti). Asiakas ostaa tuotteen verkossa ja noutaa sen ravintolasta. Asiakas voi tilata tuotteen myös suoraan yritykseltä, tottakai, kun huomaa sen verkkokaupassa tai muuten markkinoinnissamme.

Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen osoitteessa https://panostapaikalliseen.fi/liity-mukaan/

Kunnille:

Panostetaan paikalliseen!

Meidän kuntamme on palveluita pullollaan ja haluamme, että niin on myös jatkossakin. Siksi olemme mukana Mahtava maaliskuu –kampanjassa.

Kampanjan pohjana toimii Panosta paikalliseen verkkokauppa. Kaupasta löydät meidän ja lähikuntien palveluita ja tuotteita, jotka voit käteväsi ostaa verkosta.

Käy siis ostoksilla ja suosittele myös naapuria niin tekemään! Tehdään yhdessä maaliskuusta mahtava, rajoituksista huolimatta.

Käy ostoksille koko alueen yhteisessä verkkokaupassa www.panostapaikalliseen.fi