Cafescon ollessa kiinni, tutut ohjaajat ovat siirtyneet Discordiin pitämään nuorisokahvilaa etänä. Discord on alunperin pelaajille suunnattu palvelu, jossa käyttäjät voivat keskustella keskenään eri kanavilla. Discordia voit käyttää selaimella ja se on kätevästi ladattavissa sovelluksena niin koneelle kuin mobiililaitteillekin.

Tarkoituksena on tarjota paikka, jossa nuoret voivat edelleen tavata toisiaan etänä, olla yhteydessä ohjaajiin ja luoda yhteistä hauskaa tekemistä. Tällä hetkellä olemme keskustelleet vain tekstichatissa, joka antaa mahdollisuuden anonyymiteetin säilymiseen nuoren niin halutessa.

Cafescon kanava Discordissa toimii eräänlaisena etänuorisotilana ja se mahdollistaa yhteisen keskustelun lisäksi myös luottamukselliset kahdenkeskiset keskustelut ohjaajien kanssa. Discord alustana tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin hauskoihin aktiviteetteihin, kuten peleihin ja pokémonienmetsästykseen! Linkin kanavalle saat kysymällä Cafescon ohjaajilta.

Kuvassa olevien sometilien lisäksi jalkauduimme juuri TikTokiin, josta meidät löytää nimellä cafesco.

Toivomme, että viesti tavoittaa auralaiset nuoret mahdollisimman laajalti! Meihin saa olla yhteydessä asiassa kuin asiassa, olemme täällä nuoria varten ja tehdään kaikkemme, jotta kynnys yhteydenottoon olisi mahdollisimman matala.

Etsivän nuorisotyöntekijän Milla Ahon tavoittaa arkipäivisin Instagramissa @etsivanuorisotyomilla, Snapchatissa: netsiva, Facebookissa: Etsivä Nuorisotyö Milla ja puhelimitse: 040 6733 979