Vapaa-aikalautakunnan myöntämät perusavustukset haettavissa ajalla 1.-30.4.2023

Perusavustusta myönnetään sellaiselle Aurassa toimintaa järjestävälle yhdistykselle, joka pääasiallisesti kuuluu nuoriso- tai liikuntatoiminnan piiriin. Avustuksen myöntämiseen vaikuttaa myös yhdistyksen toiminta: osallistujamäärät, laajuus, monipuolisuus ja näkyvyys Auran alueen nuoriso- ja liikuntatoiminnassa. Myöntämisen perusteina pidetään myös hallittua taloudenhoitoa edellisenä vuonna, kuluvan ja tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa sekä hyvää yleistä taloudenhallintaa. Mikäli yhdistys on saanut perustusavusta edellisenä vuonna, sen käyttö tulee olla selvitettynä ennen uuden avustuksen myöntämistä (31.3.2023 mennessä).

Palauta hakemus ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen jaana.ranta-aho@aura.fi. Hakemuksen voi palauttaa myös postitse tai toimittamalla kunnanvirastolle osoitteeseen Perkkiönkuja 2. Lisäksi liitetään mukaan toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus ja / tai toiminnantarkastuskertomus edelliseltä vuodelta, yhdistyksen toimintasuunnitelma hakuvuodelle sekä uudet hakijat liittävät voimassa olevat säännöt. Tarkat ohjeet löytyvät avustusohjeesta.

Huom! Kulttuuritoimi on 1.1.2023 siirtynyt elinvoiman alle. Mahdolliset avustushakemukset lähetetään suoraan elinvoimajohtaja Miia Lehtoselle (miia.lehtonen@aura.fi). Kulttuuriavustuksen hakuun voi käyttää alla olevaa hakemusta. Kirjoita hakemukseen hakevasi kultturiavustusta.

Hakuun liittyvät asiakirjat:

Avustushakemus (pdf)

Avustushakemus (word)

Avustusohje