Tilannepäivitys 16.8.2019 klo 10:00:

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän potilastietojärjestelmän palvelimessa ilmennyt tekninen vika on saatu korjattua, ja järjestelmää on testattu tämän aamun ajan. Vian aiheutti rikkoutunut palvelinkomponentti. Järjestelmä saataneen toimimaan normaalisti perjantaipäivän aikana ja vastaanottotoiminta käynnistämään. Teknisen vian aiheuttaman potilastietojärjestelmän täydellisen käyttökatkon ei olisi pitänyt olla mahdollista varmennusjärjestelmiemme toimiessa moitteettomasti. Kuntayhtymän tietohallinto ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin, jotta vastaavanlaista järjestelmän pettämistä ei tulevaisuudessa tapahdu.

Perjantaille 16.8. suunnitellut vastaanotot ja muut käynnit pystytään toteuttamaan suunnitellusti, samoin päivystystoiminta ja kiirevastaanotto. Perjantaina 16.8. iltapäivällä on suunnitellusti lyhyitä järjestelmän toimintakatkoksia, joiden aikana toiminnassamme saattaa olla häiriöitä. Maanantaiaamusta 19.8. lähtien kuntayhtymä toimii normaalisti. Olemme yhteydessä niihin potilaisiin, joiden käynti peruuntui katkon vuoksi uuden ajan järjestämiseksi.

Vialla ei ollut vaikutusta tieto- tai potilasturvallisuuteen.

Tuoreimmat tiedot löytyvät kuntayhtymän kotisivuilta www.poytyanterveyskeskus.fi

Kuntayhtymä pahoittelee asiakkaille syntynyttä haittaa ja kiittää henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita tilanteen joustavasta hoitamisesta.

johtoryhmä
Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

yhteyshenkilö: talouspäällikkö Lauri Ämmälä p. 040-350 1107