SPR Auran osaston vapaaehtoiset alkavat jakaa Auran yhtenäiskoulun ylijäämälounasta tiistaina 7.11.2023. Ruokaa jaetaan tiistaisin ja torstaisin klo 12.45 alkaen. Ruokajakelu on kaikille avoin. Tarkoituksena on vähentää hävikin määrää ja tarjota mahdollisuus pieneen arjen ekotekoon.
Ruokajakeluun tulee saapua klo 13.00–13.30 välillä. Ruokajakelu päättyy klo 13.30, mikäli ketään ei ole enää jonossa. Kokeilu jatkuu 21.12.2023 asti.
Ruokaa jaetaan osoitteessa Urpontie 2, Aura. Ruokajakelu tapahtuu OP-Areenan ovelta, jonne on kulku Huuskantien kautta. Koulun välituntipihalle ei siis kannata mennä. Autolla saavuttaessa on koulun läheisyydessä noudatettava erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu lapsia ja nuoria! Koulun alue on savuton ja päihteetön.
Ruoka jaetaan hakijoiden omiin astioihin. Astioita kannattaa ottaa mukaan useampia siltä varalta, että jaettavana on erikseen salaattia, lisuketta ja pääruokaa. Erityisesti keittoja ja kastikkeita varten astioiden on oltava riittävän tiiviitä. Ruoan määrä vaihtelee, ja saattaa olla päiviä, jolloin jaettavaa ei jää lainkaan.
Ruokajakeluun voi edelleen myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Ota yhteyttä SPR ruoka-avun projektityöntekijään Miika Norroon.
Lisätietoja antaa:
Miika Norro, projektityöntekijä SPR Varsinais-Suomen piiri, 0404895754 tai miika.norro@redcross.fi