Kunnan tiedotus ja nettisivut ovat olleet uudistuksen alla, ja nyt on aika ottaa uudistukset yhteiseen käyttöön. Uudistusten tavoitteena on koota sekä kunnan että alueen muiden toimijoiden tapahtumia ja ilmoituksia helposti saavutettavaksi kaikille, ja sitä kautta tehostaa tiedotusta kuntalaisille sekä muille Aurasta kiinnostuneille.

Nyt kunnan nettisivujen etusivulta löytyy uusi Tapahtumakalenteri, johon voitte ilmoittaa kaikille avoimista tapahtumistanne ilmaiseksi. Tämän uudistuksen myötä osoite aurassatapahtuu.fi poistuu käytöstä. Jatkossa vanha osoite vie suoraan uuteen Tapahtumakalenteriin. Tapahtumien viikkolukkari löytyy osoitteesta https://aura.fi/tapahtumat/viikko/.

Tapahtumakalenteriin ilmoittaminen hoituu näppärästi ja itsenäisesti kunnan nettisivujen etusivulta löytyvän ”Ilmoita tapahtumasi kalenteriin”-nappulan kautta. Tapahtumakalenterin kaikille avoimet tapahtumat poimitaan automaattisesti uuteen kerran kuussa ilmestyvään sähköiseen Uutiskirjeeseen. Uutiskirjeeseen voi ilmoittaa myös muita tiedotteita tai uutisia.

Alla ohje Uutiskirjeeseen ilmoittamiseen. Uutiskirjeen ohjeet ja tilaus löytyvät myös osoitteesta https://aura.fi/auran-kunta/uutiskirje/’.

Voitte jatkossa tiedottaa kaikille avoimista tilaisuuksistanne tai tiedotettavista asioista myös Auran kunnan uutiskirjeessä.

Toimitathan materiaalin kuun 25. päivä mennessä kunta@aura.fi ja aiheeksi ”Uutiskirjeeseen”.

Laitathan tietoihin seuraavat asiat:

–          tiedotettava aihe/ tilaisuuden nimi

–          mahdollinen päivämäärä ja kellonaika

–          muutamalla lauseella aiheesta tms.

–          järjestäjä ja yhteystiedot

–          Linkki lisätietoihin tai tapahtuman sivulle (verkkosivut, Facebook)

–          kuva (ei pakollinen)

Kaikille avoimet tapahtumat kannattaa lisätä aina kunnan tapahtumakalenteriin, tällöin ne otetaan automaattisesti mukaan uutiskirjeeseen.

Toivomme lämpimästi, että otatte kattavasti nämä uudet kanavat käyttöönne. Yhteinen hyvä on kaikkien hyvä. Muistakaa myös tilata Uutiskirje itsellenne, niin pysytte kätevästi kartalla Auran tapahtumista!

 

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Anna Hellstén
Vs. vapaa-aikasihteeri
Hyvinvointikoordinaattori
Auran kunta
050 5549746
anna.hellsten@aura.fi