Lähtö klo 9.00 Auran kirjaston edestä Urpontie 2. Paluu n. klo 18.00

Laukossa kuulemme kartanon mahtavasta historiasta, tutustumme rakennuksiin kokoelmineen ja voimme tutustua mielenkiintoisiin näyttelyihin. Kesän taitelijoina ovat Marita Liulia ja Jukka Rintala. Marita Liulia on maamme kansainvälisesti tunnetuimpia nykytaiteilijoita. Tutustumme hänen Mysterium-näyttelyynsä kartanon päärakennuksessa. Päärakennuksen galleriakerroksessa nähdään lisäksi Jukka Rintalan uniikkien iltapukujen rinnalla legendaarisen muotitaiteilijan satumaisen kauniita maalauksia ja piirroksia. Laukon kartanon antia on mahdotonta kuvata lyhyesti. Kohteeseemme voi tutustua jo ennalta osoitteessa: www.laukonkartano.fi

Klo 11.00 Saapuminen Laukon kartanolle ja kartanon rouvan juhlakierros (myös näyttelyiden opastus) Klo 13.00 Lounas Lounaan jälkeen on omaa aikaa tutustua näyttelyihin ja kartanon alueeseen. Kahviossa on esillä Suomifilmien valokuvanäyttely sekä puistossa Lönnrotin ajan Laukko. Kartanon rouvan puodista löytyvät Laukon kotka-korut, sisustustuotteet sekä kartanon omat tuotteet. HUOM! Kohteessamme on portaita ja tutustumisalue on laaja.
Klo 15.00 Kotiinlähtö Kotimatkalla on mahdollista poiketa esim. kauppakeskus Humppilan Lasiin.

Retken hinta on 55 €. Hintaan sisältyy bussimatka, pääsymaksut museoon ja näyttelyihin sekä opastus ja lounas kartanon ravintolassa. Varaa matkaraha mukaasi, rahastamme bussissa.

Ilmoittaudu 5.7.2019 mennessä numeroon 02 486 430 tai sähköpostilla kunta@aura.fi Ilmoita myös puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Mukaan mahtuu 50 henkilöä.

Tervetuloa joukolla mukaan!
Toivo Anttila-toimikunta