Tiedote 10.4.2019

Verkkopalvelu-uudistuksen keskiössä on käyttäjälähtöisyys! Uudistus lisää aura.fi-sivuston mobiilikäyttöisyyttä, visuaalisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä sähköisiä palveluita. Sivuilta kuntalainen voi tilata itselleen jatkossa myös uutiskirjeen, jotta tietää mitä kunnassa tapahtuu! Uutiskirjeellä viestitään kuntalaisille kaikille avoimista tapahtumista ja tilaisuuksista.

Auran kunnan uusi visuaalinen ilme nojaa paikkakuntalähtöisyyteen, kotiseuturakkauteen sekä Aurajoen kansallismaisemaan. Auran kunnan slogan ”Elävän virran kunta” kuvaa kunnan elinvoimaisuutta ja yhteisöllisyyttä, jossa kuntalaisilla, yrityksillä ja yhdistyksillä on hyvä elää ja asua. Myös Auran kunnan keskeinen sijainti tuo elävää virtaa kuntaan.

Kehitystyöhön ja verkkosivujen uudistusprojektiin otettiin mukaan sivuja päivittävä henkilöstö sekä kuntalaiset, jolloin projektiin saatiin kuulumaan käyttäjien kokemukset ja tarpeet. Sivujen rakenne toistuu kaikilla sivuilla ja yhteystiedot on mahdollista löytää asiaa käsitelevän sivun oikeasta reunasta.  Myös erilaiset lomakkeet ovat helpommin löydettävissä, koska ne sijaitsevat asiaan kuuluvan sivun yhteydessä eikä erillisen ”Lomake”- otsikon alla.

Auran vapaat omakotitalotontit ovat nykyisin esillä sähköisessä karttapalvelussa, josta voi samalla katsastaa esimerkiksi lähialueen liikuntapaikat tai muut palvelut. Yritystonttitarjonta löytyy myös sähköisesti karttapalvelusta.

Aura.fi on rakennettu toimialojen mukaisesti, jotta tieto tarvitsemastasi palvelusta löytyisi mahdollisimman helposti.

Tomialat ovat:

Varhaiskasvatus ja opetus
Sosiaali ja terveydenhuolto
Asuminen ja ympäristö
Vapaa-aika
Työ ja yrittäminen
Kunta ja hallinto

Verkkopalvelu-uudistus tehtiin yhteistyössä koskelaisen Summit Media Oy:n kanssa.

Auran kunta kerää kokemuksia uusista verkkosivuista. Pyydämme palautetta lyhyellä palautelomakkeella 30.4. saakka.

Kyselyyn pääsee osallistumaan https://link.webropolsurveys.com/S/295FAAAC9164AB6B

Lisätietoja:

Anna-Mari Alkio
elinkeinoasiantuntija
anna-mari.alkio(a)aura.fi
puh. 040 631 0464