Tervetuloa yrittäjien aamukahvitilaisuuteen pe 25.9. klo 8, paikkana Auraamo! Ilmoittaudu mukaan https://bit.ly/3hd5L9k

Paikalla Rastor-instituutin asiakkuuspäällikkö Marjaana Roth kertomassa yrittäjän ja yritysten koulutusmahdollisuuksista.

Auranmaan alueen yrityksille ja yrittäjille on tarjolla räätälöity oma koulutus liiketoiminnan kehittämiseen, palvelujen tuotteistamiseen, palvelumuotoiluun  ja digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen.

Koulutus starttaa vielä syksyllä 2020.

Kehitä brändiäsi sekä hyödynnä digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa kustannustehokkaasti! Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto vauhdittaa tuote- ja palvelumarkkinoinnin prosessien kehittämistä. Koulutuksessa lähtökohtana on oman yrityksesi tuote- tai palvelunkehittämisidea, jota viet eteenpäin asiantuntijoiden ohjauksessa. Opit parantamaan asiakasymmärrystäsi, perehdyt palvelumuotoilun menetelmiin ja opit tuotteistamisen prosessin työstämällä omaa kehityshankettasi.

Kehittämisen kohteena voi olla tuote tai palvelu, josta haluat saada entistä toimivamman ja myyvän.

Opit ajattelemaan käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti ja tuotteistamaan palvelusi siten, että se palvelee niin loppukäyttäjää kuin yrityksesi tavoitteita. Ymmärrät myös palvelun hinnoittelun ja sen taloudelliset

vaikutukset. Koulutuksessa opit myös tekemään strategisia valintoja.

Koulutukseen on mahdollista hakea mukaan oppisopimuksella, joka on maksuton koulutusmuoto niin työsuhteessa olevalle kuin yrittäjälle itselleenkin. Koulutuksen aikana suoritetaan virallinen tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Oppisopimuskoulutukseen kuuluu keskeisenä osana myös mentorointi, jokainen osallistuja saa itselleen mentorin – sparraajan, jonka kanssa voi keskustella koko koulutuksen ajan.

Tervetuloa aamukahvitilaisuuteen kuulemaan lisää.