Loading...

Monitoimitalo Auraamo

Monitoimitalo Auraamo2024-05-27T12:27:04+03:00

Auraamon aukioloajat kesäkaudella

auraamon julkisivu

Auraamo

Turuntie 1:n liikehuoneistossa Auran keskustassa sijaitsee monitoimitalo Auraamo, jossa on toimintaa kaikenikäisille. Talossa on tarjolla toimitiloja yhdistyksille ja yrityksille erilaisiin tilaisuuksiin, näyttelytilaa, kuntalaisten julkinen oleskelutila sekä pop up -myymälä.
Auraamossa on langaton nettiyhteys.

Auran kunta tekee yhteistyötä erityisesti Auranlaakson kansalaisopiston kanssa, jonka laajaa kurssitarjontaa on tarjolla Auraamon tiloissa (katso kurssit kansalaisopiston sivuilta). Rakennuksen takaosaan sijoittuu kuntouttavalle työtoiminnalle varattu 60 neliömetrin tila, kaksi työtoiminnan tarvitsemaa toimistotilaa sekä sosiaalitiloja.

Tilojen varaukset tapahtuvat 2.9.2019 alkaen kunnantoimiston kautta, kunta(a)aura.fi /puh. 02 486 430. Avainten nouto tapahtuu kunnanvirastolta (Tuulentie 1) viraston aukioloaikoina arkisin klo 9.00-15.00. Avaimia ei saa luovuttaa muille kuin varauksen tehneille ja avaimet on palautettava seuraavana arkipäivänä kunnantoimistoon.

Kunnanhallitus on päättänyt 9.9.2019, että Auraamon tiloista peritään seuraavanlaiset vuokrat tilaa kohti:
– muut kuin auralaiset yhdistykset 15 € / h
– yksityishenkilöt 10 € / h
– yritykset 20 € / h
– pidempiaikaiset myynti- ja muut tapahtumat hinnoitellaan erikseen tilanteen luonteen mukaan, esimerkiksi joulukauppa tai teemaviikko.

Auraamon tiloista ei peritä vuokraa
– Auranmaan kansalaisopistolta
– auralaisilta yhdistyksiltä tai niiltä yhdistyksiltä, joiden toiminta kohdistuu Auraan

AURAAMON KÄYTTÖSÄÄNNÖT, päivitetty 13.9.2019

Auraamon tilat

Olohuone: kotoisasti kalustettu olohuone on avoinna kuntalaisille maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–15.15.  Tila toimii kuntalaisten julkisena oleskelutilana ja kohtaamispaikkana. Tule lukemaan päivän lehdet Auraamon olohuoneeseen.
Julkisivun näyteikkunaa vuokrataan veloituksetta, ota yhteyttä anna-mari.alkio@aura.fi.

Autorata: entisessä kokoustilassa avattiin 7.9.2023 pienoisautorata.

Teatteri: Teatteritila soveltuu erilaisille esityksille ja kevyelle liikunnalle. Tilassa on avattava väliseinä, jolla saadaan tarvittaessa lisätilaa olohuoneen puolelle. Tilassa on tanssimatto, jonka päällä ei saa kengät jalassa kulkea. Tilasta löytyy 10 kpl mattoja, jotka voidaan laittaa tanssimaton päälle ja näin käyttää tilaa myös kengät jalassa. Ilman mattoja kengät pitää jättää tilan reunaan kengille varatulle paikalle.

Auroora: 80 neliön pop up -liiketilassa toimii Elävän virran yhdistys, joka ylläpitää tilassa lahjapuoti Aurooraa ja kahvila Flauraa. Aurooran ajan tasalla olevat aukioloajat löytyvät helpoiten https://www.facebook.com/auraamonkesakauppa

Työpaja: Talon takaosassa sijaitsevat työpajatilat, joissa on työkaluja ja kalusteita erilaisiin kädentöihin. Tilat ovat päivisin kuntouttavan työtoiminnan käytössä, mutta ilta-aikana niitä voi varata esim. käsityökursseille.

Go to Top