Auran kirjasto

  1. Tapahtumat
  2. Järjestäjät
  3. Auran kirjasto
Tapahtumat from this järjestäjä
Tänään

Vanhustenviikon valokuvaesitys Aurasalissa

Aurasali (auditorio) Urpontie 2, Aura

Valokuvaesitys Aurasalissa klo 14 teemalla Kaupankäyntiä ja teollisuutta Aurassa. Auran Kotiseutuyhdistys ry ja Auran kirjasto tarjoavat kahvit klo 13.30.

Pelipäivä Auran kirjastossa

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Syyslomaviikolla keskiviikkona Auran kirjastossa vietetään pelipäivää. Tervetuloa pelailemaan ja kokeilemaan esim. VR laseja. Lautapelit kaivettu myös esiin! Kirjasto tarjoaa pientä purtavaa.

Vapaa pääsy

Osaatko varautua poikkeustilanteisiin?

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Tule saamaan tietoa ja keskustelemaan miten voit varautua esim. pitkittyneeseen sähkökatkoon tai vedenjakeluhäiriöön. Tapahtuman vetäjänä on kouluttaja Jaana Paasonen SPR:stä. Tapahtuman järjestää Auran kirjasto ja Uudet ilmiöt tutuksi kirjastossa hanke.

Vapaa pääsy

Kesäkärpänen -tarinaesitys

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Tervetuloa kirjaston perinteiseen kesän esitykseen. Tänä vuonna kirjaston henkilökunta esittää koko perheen kesäisen tarinaesityksen kesäaamusta, pörisevästä kärpäsestä, ja ihanista kesätouhuista. Esityksen jälkeen mehu- ja keksitarjoilu.

Vapaa pääsy

Auran kirjaston remontoidun vintin avajaiset

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Vanha satuvintti on remontoitu! Parvella on nyt tilaa pelaamiseen ja muuhun toimintaan. Tervetuloa viettämään avajaisia! Avajaisissa PS4, VR-lasit, peliturnaus, nimikilpailu, poppareita ja juotavaa.

Vapaa pääsy

Miksi ja miten minä käyttäisin digiä? webinaari

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Tule kuulemaan, mihin muut käyttävät digiä ja mihin sinä voisit sitä käyttää. Kerromme myös, miten digilaitteiden käytössä pääsee vauhtiin ja mistä niiden käyttöön voi saada apua. Keskustelemassa on seniori sekä Vanhustyön keskusliiton työntekijä. Ennen webinaaria kahvitarjoilu!

Vapaa pääsy