Auran joulunavaus ja ajoneuvojen jouluvalokulkue pe 24.11. klo 17-20

Medialle

Lehdistötiedote 1.11.2023

Auran kunta julistautuu jouluvalojen valtakunnaksi

Auran ajoneuvojen jouluvalokulkue valaisee joulunavauksen – Ennätyksellinen määrä valoja ja ajoneuvoja
AURA, 24.11. – Auran kunta on jälleen valmistautumassa yhteen vuoden odotetuimmista tapahtumista – ajoneuvojen jouluvalokulkueeseen, kun ajoneuvojen jouluvalokulkue valaisee kylänraitin perjantaina 24.11. joulunavauksessa. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma toi valoa ja iloa joulunavaukseen ensimmäistä kertaa jo vuonna 2021 ja tänä vuonna se palaa entistä suurempana ja loisteliaampana.

Auran ajoneuvojen jouluvalokulkue on huikea spektaakkeli, joka yhdistää paikalliset yrittäjät, autoharrastajat ja muut innokkaat osallistujat tuhansilla LED-valoilla koristeltuihin ajoneuvoihin. Tämän vuoden kulkueeseen osallistuu ennätyksellinen määrä ajoneuvoja ja valojen loisteessa loistavat niin perinteiset henkilöautot kuin ekologiset polkupyörät, klassikkoautot ja massiiviset raskaat ajoneuvot. Tänä vuonna katsojat voivat nähdä kulkueessa mm. Joulujunan, Iloisen joululinjurin, Huvipuiston, Jouluähkyn sekä Remppa-Reen. Kulkueen kohokohtana nähdään itse Joulupukki ja Joulumuori, jotka matkaavat traktorin kärryssä luoden taianomaisen tunnelman koko perheelle.
Kulkue lähtee liikkeelle klo 18.05 ja ajaa ennalta määriteltyä reittiä ja saapuu lopulta Monitoimitalo Auraamon pihalle, jossa valojen loistoa voi ihailla klo 20 asti. Tule paikalle, nauti upeasta näystä ja äänestä suosikkiasi isojen ja pienien ajoneuvojen sarjassa!
Kunnanjohtaja Terhi Källi iloitsee Auran valoisasta joulunavauksesta: ”Aura on tullut tunnetuksi upeasta jouluvalokulkueestaan ja sen ansioista julistaudummekin joulunavauksessa viralliseksi jouluvalojen valtakunnaksi. Ajoneuvojen jouluvalokulkue on yksi hienoimmista ilon- ja valontuojista pimeänä kautena. Haastamme kaikki auralaiset mukaan valaisemaan pihojaan ja yritystensä ikkunoita yhteiseksi iloksi.”
”Kulkueen lisäksi Auran joulunavauksessa on tarjolla runsaasti muutakin ohjelmaa koko perheelle. Joulupukki ja Joulumuori saapuvat paikalle, joulupolun kojuissa voi tehdä löytöjä ja maistella herkkuja, kuulla puheita, nauttia esityksistä ja musiikista. Lapsille on tarjolla ilmainen vaahtokarkkien paistopiste.
Auran Yrittäjien puheenjohtaja Marko Mäkilä iloitsee myös yhteistyöstä: ”Auran ajoneuvojen jouluvalokulkue on meille yrittäjille hieno tilaisuus osoittaa yhteisöllisyyttämme ja olla mukana järjestämässä tätä tapahtumaa. Me yrittäjät olemme aktiivista porukkaa, eikä meidän arkemme pyöri pelkästään oman yrityksemme ympärillä. Olemme osa yhteisöämme ja haluamme jakaa iloa ja valoa kaikille osallistujille. Tämä on yksi niistä hetkistä, jolloin yhteinen tekeminen yhdistää meitä kaikkia.”
Koko Aura-yhteisö kutsuu sinut lämpimästi mukaan nauttimaan joulunavauksesta ja ainutlaatuisesta ajoneuvojen jouluvalokulkueesta. Tämä on tapahtuma, joka valaisee ja lämmittää sydämet joulun odotukseen. Tervetuloa nauttimaan valojen loisteesta ja joulun tunnelmasta joulunavaukseen!
Tapahtuman tiedot:
Päivämäärä: Perjantai 24.11.2023
Aika: Tapahtuma alkaa klo 17.  Kulkue lähtee noin klo 18.05, valot nähtävillä klo 20 asti.
Reitti: Kulkue saapuu keskustaan Aurajoentietä (tie 222), matkaa Auraamon ohi Yhdystielle, kääntyy vasemmalle Sillankorvantielle, josta kääntyy uuden kunnantalon kohdalta oikealle Tuulentielle. Kulkue ajaa Tuulentietä Tuulenpolulle, josta kääntyy oikealle Puistotielle. Sieltä kulkue kääntyy oikealle takaisin Yhdystielle, kohti Monitoimitalo Auraamon pihaa, jonne ajoneuvot jäävät ihailtavaksi.
Osoite: Monitoimitalo Auraamo, Turuntie 1, 21380 Aura
Lisätietoja ohjelmasta ja aikatauluista saat osoitteesta www.aura.fi/joulunavaus
Seuraa tapahtumaa myös somessa @auranjouluvalokulkue
Lehdistön yhteydenotot:
Anna-Mari Alkio
elinvoimajohtaja
Auran kunta
0406310464
anna-mari.alkio@aura.fi