Jussi Lehmusvesi

Jenni haluaa lapsen. Ja hän haluaa lapsen hinnalla millä hyvänsä. Valitettavasti hän joutuu maksamaan myös parisuhteensa tämän toiveen vuoksi. Mutta Jenni ei jääkään laakereilleen makaamaan, vaan päättää, että hän hankkii lapsen, vaikka yksin – siihen tarvitaan vain pientä panosta yhdeltä maailman vaikutusvaltaisimmista ja rikkaimmista miehistä.

Jenni on halunnut lasta jo pitkään, ja on jättänyt pillerit syömättä jo useamman kuukauden ajan. Saatuaan selville tämän, Tapsa ottaa ja lähtee: ”Nyt ei jutella. Nyt erotaan.” Jenni huomaa ymmärtävänsä, että itseasiassa hän on tyytyväinen siihen, että Tapsa lähti. Heidän parisuhteensa oli ollut huono ja pidemmän aikaa. Vauva-asiaan täytyy kuitenkin löytää jokin ratkaisu, joten Jenni keplottelee itsensä silmäätekevien seuraan, jotta löytäisi lapselleen mahdollisimman rikkaan ja älykkään isän. Valitettavasti kaikki ei aina suju niin kuin haluaisi, joten Jenni joutuu miettimään, että miten saisi lapselleen parhaimmat lähtökohdat, ilman miestä.

Jenni lukee uutisista, että Facebookin perustaja Mark Zuckerberg saapuu Suomeen. Silloin hänellä välähtää: hän tarvitsee vain pienen tipan nestettä, joka tekee hänestä äidin, ja sen hän aikoo saa herra Zuckerbergilta, keinolla millä tahansa. Samaan aikaan heidän asuintalonsa kellarissa Tapsa tajuaa, kuinka paljon hän kaipaakaan Jenniä ja päättää saada tämän takaisin.

Tämä satiiri kertoo naisesta, joka päättää ottaa kohtalon omiin käsiinsä, mutta se kertoo myös nykyteknologiasta ja siitä kuinka helposti ihmiset ovatkaan johdateltavissa.