Vapaa-aikatoimi

Auran vapaa-aikatoimi on yhdessä Pöytyän liikuntatoimen ja Auranlaakson kansalaisopiston koonnut yhdelle esitteelle molempien paikkakuntien matalan kynnyksen liikuntatoiminnot. Ravitsemukseen ja painonhallintaan liittyvää lisätietoa löytyy Pöytyän terveyskeskuksen sivuilta.

Auranlaakson kansalaisopiston kurssit

Ryhmiä voi hakea sivustolta oikeassa yläkulmassa olevalla haku-toiminnolla esimerkiksi hakusanalla terveysliikunta, jolloin järjestelmä näyttää kaikki opiston terveysliikuntaryhmät.

Lukuvuonna 2019-2020 järjestetään Mielenterveyden ea  1-kursseja, jotka on tarkoitettu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Kurssilla käsitellään mm. ravintoon, liikuntaa ja uneen liittyviä asioita. Nämä kurssit löytyvät haulla Mielenterveyden ensiapu. Huom! Mielenterveyden ea 2-kurssilla käsitellään mielenterveyden häiriöitä (tämä kurssi on tulossa opiston ohjelmaan seuraavan kerran vasta lukuvuonna 2020-2021).

Syyskuun alussa personal trainer, ravintovalmentaja ja psyykkinen valmentaja Maria Tyyster tulee Riihikoskelle luennoimaan siitä, kuinka voimme tehdä tulevaisuudestamme terveellisemmän. Tilaisuus järjestetään niin päivä- kuin iltaluentona.

Syyskuun puolessa välissä puolestaan alkaa Kestävästi keventäen -kurssi, jossa opetellaan pysyvään painonhallintaan.

Auranlaakson kansalaisopiston ryhmiin ja luennoille ovat kaikki tervetulleita yli kuntarajojen.