Kulttuurinen nuorisokahvila Cafesco

Cafesco on nuorten kohtaamispaikka, jossa järjestetään nuorten toiveiden ja tarpeiden mukaista ohjattua toimintaa, yhteistä tekemistä ja tapahtumia – pieniä ja suuria. Nuorisokahvila sijaitsee Auran keskustassa, osoitteessa Hongistontie 1.

Cafescon pihasta löytyvät mm. skeittipuisto, koripalloteline ja ulkokuntoiluväline, jotka ovat käytettävissä joka päivä klo 7:00 – 22:00 välisenä aikana. Välineitä on lainattavissa Cafescosta aukioloaikoina.

Aukioloaikoina työntekijöiden kanssa on mahdollista käydä ohjauskeskusteluja esimerkiksi opiskeluun, työhön ja henkilökohtaiseen elämään liittyen. Tapaamisen nuorisotyön ammattilaisen kanssa voi sopia halutessaan myös aukioloaikojen ulkopuolelle.

Cafescon aukioloajat ja toiminnat

Cafescon aukioloajat ja VitosKutos-klubin ajankohta pysyy alkusyksyllä muuttumattomana edeltävään vuoteen nähden. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia syksyn edetessä. KV-klubin jatkumisesta ja mahdollisesti uusista klubitoiminnoista tiedotetaan myöhemmin syksyllä. Elokuussa Cafescon ohjaajina toimivat nuorisotyöntekijä Tiia Koski ja nuoriso-ohjaajan sijaisena Emilia Tiistola. Nuoria velvoitetaan noudattamaan erityisiä hygieniaohjeistuksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja osa välineistöstä, kuten VR-lasit, ovat syksyllä pois käytöstä hygieniasyistä.

Cafescon kohderyhmänä on 7.luokkalaiset ja heitä vanhemmat nuoret aina täysi-ikäisiin nuoriin asti, poislukien perjantai-illat, jolloin yläikärajana on nuorisolain mukainen 29v.

Seuraa aktiivisesti Cafescon Facebook -sivua, Instagram-tiliä ja Snapchatia, joista saat ajantasaisimmat tiedot.

Cafescon toimintatavat ja säännöt on luettavissa tästä: Cafescon toimintatavat ja säännöt

Cafescon vuokraus yhdistyksille ja yksityiskäyttöön:
Nuorisotyöntekijä Tiia Koski
040 6766306