Auran vapaa-aikalautakunta vahvisti nuorten vaikuttajaryhmään toimintakaudelle 2017-18 valituksi sopuvaalein seuraavat nuoret: Helena Ots, Sami Kinks, Valtteri Suominen, Jasmin Uttula, Samuli Rosnell, Jesse Jalonen ja Emilia Eloranta. Nuorten vaikuttajaryhmässä on paikkoja yhdeksän (9) varsinaisille jäsenille ja varajäsenille neljä (4). Ehdokkaita ei syksyn 2016 aikana ilmoittautunut riittävästi, jonka vuoksi päädyttiin sopuvaaliin.

Nuorten vaikuttajaryhmä julistaa haettavaksi Auran nuorten vaikuttajaryhmään kaksi (2) varsinaisen jäsenen paikkaa ja neljä (4) varajäsenen paikkaa alkaen 1.1.2017, kunnes soveltuvia hakijoita on ilmaantunut, josta vaikuttajaryhmä voi ryhmän sisäisesti valita uuden jäsenen/jäseniä.

Hakijan tulee olla auralainen 7.-8. -luokkalainen tai peruskoulun päättänyt alle 18 -vuotias nuori, koska uudet vapaa-aikalautakunnan vahvistamat jäsenet ovat pääasiassa 9.-luokkalaisia (6/7 jäsenistä). Ryhmän sukupuolijakauma pyritään pitämään mahdollisimman tasaisena.

Hakijan tulee hakea paikkaa ilmoittamalla nimensä, yhteystietonsa ja huoltajiensa nimet ja yhteystiedot sekä perustelut, miksi juuri hänet tulisi valita Auran nuorten vaikuttajaryhmän jäseneksi. Hakemus toimitetaan nuorisotyöntekijälle tai nuoriso-ohjaajalle Cafescoon tai sähköpostitse tero.vinterback@aura.fi tai muulla soveltuvalla tavalla.

Lisätietoja hausta antaa nuorisotyöntekijä Tero Vinterbäck puh. 0505581902.