Auran kirjasto

  1. Tapahtumat
  2. Tapahtumapaikat
  3. Auran kirjasto
Tapahtumat at this tapahtumapaikka
Tänään

Miksi ja miten minä käyttäisin digiä? webinaari

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Tule kuulemaan, mihin muut käyttävät digiä ja mihin sinä voisit sitä käyttää. Kerromme myös, miten digilaitteiden käytössä pääsee vauhtiin ja mistä niiden käyttöön voi saada apua. Keskustelemassa on seniori sekä Vanhustyön keskusliiton työntekijä. Ennen webinaaria kahvitarjoilu!

Vapaa pääsy

Auran kirjaston remontoidun vintin avajaiset

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Vanha satuvintti on remontoitu! Parvella on nyt tilaa pelaamiseen ja muuhun toimintaan. Tervetuloa viettämään avajaisia! Avajaisissa PS4, VR-lasit, peliturnaus, nimikilpailu, poppareita ja juotavaa.

Vapaa pääsy

Kesäkärpänen -tarinaesitys

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Tervetuloa kirjaston perinteiseen kesän esitykseen. Tänä vuonna kirjaston henkilökunta esittää koko perheen kesäisen tarinaesityksen kesäaamusta, pörisevästä kärpäsestä, ja ihanista kesätouhuista. Esityksen jälkeen mehu- ja keksitarjoilu.

Vapaa pääsy

Osaatko varautua poikkeustilanteisiin?

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Tule saamaan tietoa ja keskustelemaan miten voit varautua esim. pitkittyneeseen sähkökatkoon tai vedenjakeluhäiriöön. Tapahtuman vetäjänä on kouluttaja Jaana Paasonen SPR:stä. Tapahtuman järjestää Auran kirjasto ja Uudet ilmiöt tutuksi kirjastossa hanke.

Vapaa pääsy

Pelipäivä Auran kirjastossa

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Syyslomaviikolla keskiviikkona Auran kirjastossa vietetään pelipäivää. Tervetuloa pelailemaan ja kokeilemaan esim. VR laseja. Lautapelit kaivettu myös esiin! Kirjasto tarjoaa pientä purtavaa.

Vapaa pääsy

Sellisti Olli Varonen esiintyy Auran kirjastossa

Auran kirjasto Urpontie 2, Aura

Auran kirjastossa Toivo Anttila-salissa kuullaan maanantaina 13.6. klo 18.00 mielenkiintoinen esitelmällinen konsertti. Aiheena on Euroopan historian murroskausi ns. ”hullusta vuodesta” aina toisen maailmansodan päättymiseen saakka. Tuo noin 100 vuoden ajanjakso muutti elämänmuotomme – siirryimme peruuttamattomasti jostakin vanhasta uuteen aikakauteen.