Auran kirkko

  1. Tapahtumat
  2. Tapahtumapaikat
  3. Auran kirkko
Tapahtumat at this tapahtumapaikka
Tänään

Naiskuoro Resonus: Kohti joulun taikaa joulukonsertti Auran kirkossa

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Resonus on reilu parikymppinen naiskuoro, jonka laulajien keski-ikä on vienosti korkeampi kuin kuoron. Joulukonsertti Kohti joulun taikaa on ensimmäisiä konsertteja uuden taiteellisen johtajamme Laura Renvallin johdolla. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta. Liput 15e, ovelta tuntia ennen.

15€

Auran kirkon uudelleen käyttöönoton juhlamessu

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Piispa Mari Leppänen avustajineen toimittaa peruskorjatun Auran kirkon uudelleen käyttöönoton. Messun jälkeen yhteinen juhla jatkuu keittolounaalla, kahvilla ja peruskorjatun kirkon esittelyllä.

Sadonkorjuun kiitosmessu

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Liedon sadonkorjuun kiitosmessu. Järjestelyissä mukana Auran maamiesseura MTK Aura ja Liedon seurakunta. Messun toimittavat Harri Ruskeepää ja Juha-Pekka Kähkönen.

Suvi-illan säveliä -konsertti

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Tunnelmointia valoisassa illassa Auran Aurinkoviikolla! Auran Aurinkoviikkojen konsertissa esiintyvät Harri Ruskeepää, laulu Svetlana Jääskeläinen, piano

Terveisiä Myanmarista

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Tule kuulemaan Helene ja Joona Toivasen terveisiä Myanmarista ja muulta maailmalta Auran kirkkoon ja sen jälkeen tunnelmalliseen Prunkkalan poikettavaan Auran kirkon viereen.

My Tribute – tukikonsertti Ukrainan lapsille

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Liedon soittokunta yhdessä Naantalin kamarikuoron ja Liedon Kirkkokuoron kanssa järjestää Auran kirkossa tukikonsertin Ukrainan lasten hyväksi keskiviikkona 4.5. klo 19. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä UNICEFin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten ja perheiden auttamiseksi. Tule tekemään yhdessä hyvää.

Yhteisvastuukonsertti – Lahjoita mulle huominen

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Yhteisvastuukonsertissa Auran kirkossa esiintyvät Liedon kirkkokuoro ja Auran Gospelkuoro, johtajanaan Juha-Pekka Kähkönen. Tämän vuoden Yhteisvastuukeräys auttaa koronan seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla. Konserttiin on vapaa pääsy, kolehti Yhteisvastuulle. Lahjoituksen voi tehdä myös MobilePay-numerolla 22045 sekä verkossa: yhteisvastuu.fi/lieto

Vapaa pääsy, lahjoitus Yhteisvastuu-keräykselle

Lasten Kauneimmat Joululaulut

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Lasten Kauneimmat Joululaulut säestää Svetlana Jääskeläinen ja mukana ovat seurakunnan lastenohjaajat Heidi Laaksonen sekä Iida-Kaisa Juntunen. Lämpimästi tervetuloa laulamaan maailman lasten hyväksi! Koronapassin tarkistus yli 16 -vuotiailta.

Kauneimmat Joululaulut

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Kauneimmat Joululaulut tekevät hyvää ja tuovat joulumielen! Tule mukaan laulamaan maailman lasten hyväksi! Kanttori Johanna Hartikainen säestää ja johtaa laulua. Tilaisuuden juontaa Hannele Tanner-Penttilä. Koronapassin tarkistus yli 16 -vuotiailta.

Kauneimmat Joululaulut

Auran kirkko Turuntie 437, Aura

Kauneimmat Joululaulut partiolaisille, partiomielisille - sekä ihan kaikille! Musisoimassa mukana Nuorten bändi. Koronapassin tarkistus yli 16 -vuotiailta.