Sisupuisto

  1. Tapahtumat
  2. Tapahtumapaikat
  3. Sisupuisto
Tapahtumat at this tapahtumapaikka
Tänään

Konsertti:Kansanmusiikkiyhtye Jaroslavna Ukrainasta

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Huippukonsertti su 6.8 klo 19 Auran Sisupuistossa, kansanmusiikkiyhtye Jaroslavna Ukrainasta! ?? Kansanmusiikkiyhtye Jaroslavna Ukrainasta solistinaan Valentina Mahnik (Tšerkasy) esittää niin perinteistä kansanmusiikkia kuin viihteellisiä, nykymenoon sovitettuja kansanlauluja. Luvassa on sekä haikeita että reippaan leikillisiä lauluja, rituaalilauluja ja myös kasakkalauluja. Kuuntele maistiaisia täältä: https://ukraina.fi/fi/performers/yaroslavna/files=audio/ Tilaisuus on maksuton, vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Paikalla myös puffetti. Tuotot käytetään Ukrainan [...]

Vanhustenviikon ja Hyvän päivän tempaus Sisupuistossa

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Lions Club Aura/ Sisu järjestää Sisupuistossa Vanhustenviikon ja Hyvän päivän tempauksen. Ohjelmassa klo 12 alkaen Auran liikuntaneuvoja Janiika Toivoniemen vetämä keppijumppa sekä vinkkejä arkiliikuntaan. Jumpan päälle tarjolla grillimakkaraa ja mehua.

Porrastreeni kuntalaisille

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Kaikille kuntalaisille avoin porrastreeni Sisupuiston portailla! Keskiviikkona 226. klo 17.30 ja ti 28.6. klo 10.00. SÄÄVARAUS! Noin tunnin treeni, sisältäen alkuverryttelyn, porrastreenin ja loppuvenyttelyt. Ohjaajana kunnan liikuntaneuvoja Janiika Toivoniemi. Hiki pintaan hyvällä fiiliksellä! Lisätietoja: Janiika Toivoniemi puh. 040-1834929 tai janiika.toivoniemi@aura.fi.

Vapaa pääsy

Porrastreeni kuntalaisille

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Kaikille kuntalaisille avoin porrastreeni Sisupuiston portailla! Keskiviikkona 22.6. klo 17.30 ja ti 28.6. klo 10.00. SÄÄVARAUS! Noin tunnin treeni, sisältäen alkuverryttelyn, porrastreenin ja loppuvenyttelyt. Ohjaajana kunnan liikuntaneuvoja Janiika Toivoniemi. Hiki pintaan hyvällä fiiliksellä! Lisätietoja: Janiika Toivoniemi puh. 040-1834929 tai janiika.toivoniemi@aura.fi.

Vapaa pääsy

Yhteislaulutilaisuus Sisupuistossa

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Tervetuloa laulamaan tuttuja yhteislauluja Auran Sisupuistoon Aurinkoviikolla pe 17.6. klo 19-21. Yhteislauluja laulattaa ja säestää harmonikalla musiikkipedagogi Anna Schukov. Lauluvihkoihin on valikoitunut lauluiksi yhteislaulujen suosikkeja vuosien varrelta: kansanlauluja, iskelmiä, merimieslauluja, kupletteja, lainasävelmiä, lastenlauluja yms. Tule mukaan toivomaan oma suosikkisi runsaasta lauluvalikoimasta! Tavataan Sisupuistossa!

Laulu- ja lettuilta sisupuistossa

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Tervetuloa iloiseen kesänavaustapahtumaan Auran sisupuistoon! Lauletaan yhdessä kesäisiä lauluja, iloitaan mukavista kohtaamisista ja syödään lettuja.

Vapaa pääsy

Mangustien laumailta

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Partioryhmän laumailta vanhempien kanssa esiintymisen ja leikin merkeissä.

Vapaa pääsy

Auran yhdistysilta Sisupuistossa ti 31.8. klo 17.30

Sisupuisto Turuntie 2, Aura

Tervetuloa yhdistysiltaan sekä tutustumaan vastavalmistuneeseen Auran Sisupuistoon. Kuntoportaat, esiintymislava ja katsomo sekä rantaterassi laitureineen odottavat ideoitasi erilaisiin tapahtumiin. LC Aura/ Sisun klubilaiset esittelevät puistoa ja kertovat käyttömahdollisuuksista. Yhdistysten esittelyvuorossa ovat SPR Aura sekä Omaisoiva. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisesti. Tarjoilun ja koronatilanteen vuoksi tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Pukeutuminen sään mukaan. Tervetuloa kaikki Aurassa toimivat yhdistykset! Ilmoittaudu [...]