Julkinen liikenne

Linja 413 Aurasta Turkuun

Aurasta kulkee Turkuun seutulinja 413 reitillä Aura – Lieto as – Turku. Linja kulkee Säästökalliolta Asemanseudun kautta Vanhaa Tampereentietä pitkin Liedon asemanseudulle, josta linja jatkaa valtatie 9:ää Turkuun. Liedon asemanseudulla on jatkoyhteys Fölin linjoille 402 ja 401 Lietoon ja Ilmarisiin. Linjan hinnat ja aikataulut sekä pysäkit. Seutu+-matkakortti on haltijakohtainen ja sen hinta perustuu kuntalaisuuteen. Seutu+ on kaikille matkustajaryhmille samanhintainen, eikä siitä myönnetä alennuksia iän tai erityisryhmän perusteella.

Seutu+ on ELY-keskuksen ylläpitämä yhdistelmäkausituote, jolla matkustat Aurasta Turkuun linjalla 413, sekä teet jatko- ja vaihtomatkoja koko Föli-alueen liikenteessä. Valitse mobiili tai perinteinen kortti. Seutu+ sovellus löytyy GooglePlay kaupasta ja AppStoresta. Mobiilituotteessa asiakas saa kaksi QR-koodia, joista toinen käy perusmatkalla linjalla 413 ja toinen Föli-liikenteessä. Korttia voit ladata Seutu+ mobiilisovelluksella, verkkosivuilla ja myyntipisteissä sekä linja-autossa linjalla 413. Lisätietoa Seutu+ tuotteesta.

Seutu+ kortin palvelupiste Aurassa osoitteessa Perkkiönkuja 2 (Auran kunnanvirasto Sisula)   Muut palvelupisteet
Auran palvelupiste vastaanottaa vain korttimaksuja. Kortin lataaminen onnistuu myös verkkosivulla https://seutuplus.payiq.net/

Matkahuollon tiedote: Turun ja Loimaan seudun seutulipun myynti päättyy 30.6.2021. Matkustaminen vanhalla matkakortilla päättyy kaikkialla 31.7.2021. Tutustu alueellisiin lipputuotteisiin Matkahuollon Matkakorttikaupassa.

Matkahuollon aikatauluhaku

Tietoa hinnoista (Matkahuolto)

Loimaan seudun työmatkalippu, jolla voi seutulippualueeseen kuuluvien kuntien lisäksi matkustaa seutulippualueelta Turkuun ja matkan varrella sijaitseville paikkakunnille. Alueeseen kuuluvat kunnat Aura, Koski TL, Loimaa, Marttila, Oripää, Pöytyä, Tarvasjoki ja Ypäjä.

Turku-Loimaa

Vuorisen liikenteen Turku-Loimaa-vuorot kulkevat Auran kautta pysähtyen Säästökalliolla ja Asemanseudulla.

Pikavuorot ja Onnibus

Väinö Paunun ja Onnibus.comin pikavuorot pysähtyvät Auran kohdalla valtatie 9:n pysäkillä Kuovin teollisuusalueen risteyksessä.

Väinö Paunu liput ja aikataulut https://www.paunu.fi/

Onnibus.com liput ja aikataulut www.onnibus.com/