AuraTreenit 2022

Loading Events
  • This event has passed.

Hyvänmielen liikuntatapahtuma kannustaa kokeilemaan uusia lajeja sekä kutsuu viettämään iloista liikuntapäivää yhdessä Auraan!

Ensimmäisen kerran Aurassa järjestettävä AuraTreenit tarjoaa monipuolisen kattauksen liikuntamahdollisuuksia. APU Voimistelun, SunSali liikuntakeskuksen ja Auran kunnan yhteistyössä järjestämässä liikuntapäivässä on tarjolla erilaisia ohjattuja tunteja, jumppia, kokeilulajeja sekä luentoja.

TAPAHTUMA AIKA JA PAIKKA:

AuraTreenit järjestetään sunnuntaina 9.10 kello 09-18 välisenä aikana. Halutessasi voit hypätä päivään mukaan mistä kohtaan haluat. Voit jumpata yhden tunnin tai vaikka koko päivän. Tapahtuma paikkana toimii OP-Areena (Urpontie 2, Aura), SunSali (Huuskantie 19, Aura), OP-Areenan takana sijaitseva tekonurmikenttä, sekä Auran Yhtenäiskoulun ruokailu ja koulun luokka luennoille. Kaikki paikat sijaitsevat kiven heiton päästä toisistaan, joten siirtyminen on helppoa ja nopeaa tuntien välillä.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen päivään on nyt auki. Voit halutessasi ilmoittautua yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Lipun hinta on 10.9 asti 35e yksin tai 60e ystävän kanssa. Jos ilmoittaudut yhdessä ystävän kanssa ilmoittaudutte samalla ilmoittautumiskaavakkeella. 10.9-30.9 lippujen hinnat on yksin 45e ja ystävän kanssa 80e. Yhden tunnin hinta on 15e. Huomioithan että tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy 30.9. Lapsiparkki on käytössä koko päivän ajan. Lapsiparkin hinta on 3e / tunti / lapsi. Lapsiparkki varataan samaan aikaan, kun ilmoittaudutaan tunneille. Näin varmistamme riittävän määrän aikuisia parkkiin päivän ajaksi.

Ilmoittautuminen on sitova ja lasku lähetetään heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et pääse paikalle voit kuitenkin myydä osallistumisesi halutessasi eteenpäin.

Ilmoittautumislomakkeeseen merkitään tunnit joille olet osallistumassa. Merkkaa tunnit myös itsellesi ylös, jotta muistat ne. Jos haluat jälkeenpäin muuttaa aikatauluja ja tunneilla on vielä tilaa, voit tehdä sen laittamalla sähköpostia auratreenit@gmail.com

ILMOITTAUDU MUKAAN:

https://www.auranpalokunnanurheilijat.net/joukkueet/10193/lomakkeet/6266/auratreenit-9102022

Go to Top