Ilmoita oma tapahtumasi kalenteriin!
Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lokakuussa kunnan avoimet jumpat jumpataan sisätiloissa!

ke 5.10. klo 11.30, kuminauhajumppa, Cafesco
to 13.10. klo 17.30, kiertoharjoittelu, Auraamo
to 20.10. klo 17.30, kuminauhajumppa, Auraamo
ke 26.10. klo 11.30, kiertoharjoittelu, Cafesco

Merkkaa jo nyt kalenteriisi, niin et unohda! Ohjaajana kunnan liikuntaneuvoja Janiika. Mukaan tarvitset juotavaa sekä sisäliikuntakengät. Jumpat ovat kuntalaisille maksuttomia. Liikuntaneuvojan tehtävään on saatu aluehallintovirastolta veikkausvoittovaroista myönnettyä valtionavustusta.

Kuminauhajumppa:
Kaiken kuntoisille ja ikäisille sopiva tunnin treeni, jossa jumpataan kuminauhan avulla koko kroppa läpi. Ei sisällä hyppyjä, vaikeita asentoja tai nopeita liikkeitä. Kuminauhajumppa on paitsi tehokasta lihaskuntotreeniä myös kehoa avaavaa ja venyttävää liikettä.

Kiertoharjoittelu:
Tunnin treeni, jossa välillä nousee syke ja välillä lihakset pääsevät töihin. Treeni koostuu erilaisista pisteistä, joita kierretään tunnin ajan. Jokaisella pisteellä on oma liikkeensä esim. sumokyykky, polvennostokävely, vatsarutistus jne. Osa liikkeistä tehdään lattialla jumppamaton päällä ja osassa liikkeistä käytetään vastuksena käsipainoja tai kahvakuulaa. Liikkeet käydään läpi tunnin aluksi ohjaajan kanssa. Soveltuu aloittelijalle sekä jo pidempään treenanneelle. Saattaa sisältää polvillaan oloa sekä nopeita liikkeitä/hyppyjä. Jokainen treenaa kuitenkin oman kunnon ja fiiliksen mukaan!

Lisätietoja: Janiika Toivoniemi, liikuntaneuvoja, puh. 040-1834929 tai janiika.toivoniemi@aura.fi.

Go to Top