Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Lounais-Suomen Kesäretkihaaste

Koskipirtti Riihikoskentie 36, Aura, Finland

Kesäretkihaaste on rantautunut Lounais-Suomeen ja myös Aura on mukana haasteessa! Löydät Koskipirtiltä Kesäretkihaasteen rastilapun, jonka ohjeita seuraamalla kirjaudut mukaan haasteeseen. Tarvitset kirjautumista varten älypuhelimen, mutta sinun ei tarvitse ladata erillisiä sovelluksia. Jokainen käynti vastaa yhtä arpaa arvonnassa, jossa on jaossa retkeilyyn ja lähimatkailuun kannustavia palkintoja. Kesän aikana vähintään kahdeksassa kohteessa käyneiden kesken arvotaan lisäksi [...]

Maatilapäivä Heikolan Luomukanatilalla

Heikolantie 22, 21360 Lieto as. Heikolantie 22, LIETO AS, Suomi

Näe ulkoilevat luomukanat aidossa maatila ympäristössä, esillä on myös maatilan koneita, pomppulinnan, polkutraktorirata sekä maatila aiheinen tietovisa ym. Paikalla on myös buffetti. Tervetuloa!

Vapaa pääsy
Tapahtumasarja Seniorijumppa

Seniorijumppa

Keskusliikuntapuisto Nikkarinkuja 8, Aura, Suomi

Auran kunnan liikuntaneuvoja ohjaa seniorijumppaa Keskuspuistossa heinäkuussa maanantaisin klo 10.00. Jumppa on kuntalaisille maksuton. Säävaraus! Jumpassa käytetään Keskuspuiston ulkokuntosalilaitteita sekä helppoja perusliikkeitä kehonpainolla. Ota mukaan juomapullo ja pue liikkumiseen sopivat vaatteet. Lisätietoja: liikuntaneuvoja Janiika Toivoniemi puh. 040-1834929 tai janiika.toivoniemi@aura.fi.

Vapaa pääsy
Tapahtumasarja Naisten salibandy

Naisten salibandy

Auran Nuortentalo Kirkkotie 256, Aura

Haluatko liikkua ja juosta pallon perässä iloisessa porukassa? Auran Nuorisoseuran naisten salibandyryhmä kokoontuu joka maanantai klo 19-20:30 Auran Nuortentalolla. Ryhmä on aloitteleville ja harrastajille tarkoituksena saada hiki pintaan ja hymy huuliin. Et tarvitse omia pelivälineitä! Tule rohkeasti kokeilemaan!

10€ - 35€

Nuorten höntsäpesis

Tekonurmikenttä Urpontie 2, Aura

Auran kunnan vapaa-aikatoimi järjestää kunnan nuorille höntsäpesistä tekonurmella klo 12.00. Ohjaamassa nuorisotyöntekijä Antti Avula ja liikuntaneuvoja Janiika Toivoniemi. Et välttämättä tarvitse mukaan välineitä. Ota mukaan vesipullo. Säävaraus! Tervetuloa pelaamaan ja pitämään hauskaa! Lisätietoja: liikuntaneuvoja Janiika Toivoniemi 040-1834929 tai janiika.toivoniemi@aura.fi

Vapaa pääsy