Onko Aurassa riittävästi harrastusmahdollisuuksia nuorille? Oletko tyytyväinen nuorille järjestettyyn toimintaan? Mitä mieltä olet nuorisotaloista: tykkäätkö käydä ja jos et, miksi et?

Ja se tärkein: Haluaisitko päästä kuultavaksi ja yhdessä miettimään miten nuorten harrastusmahdollisuuksia ja nuorisotalojen toimintaa paikkakunnalla voidaan kehittää?

Auran kunta järjestää 7 lk.-29-vuotiaille nuorille mahdollisuuden keskustella ja arvioida nuorten harrastusmahdollisuuksia ja nuorisotalojen toimintaa ti 19.11. Cafescolla (Hongistontie 1, Aura) klo 9.00-15.00. Päivän aikana voidaan arvioida lisäksi myös teidän nuorten ehdottamia teemoja.

Teillä nuorilla on aikaa aamupäivä arvioida palveluja rauhassa. Iltapäivällä pääsette esittämään kysymyksiä ja ehdotuksia suoraan päättäjille.

Nyt on siis kaikilla on tilaisuus päästä kertomaan, mitä mieltä harrastusmahdollisuuksista ja nuorisotyöstä on! Tilaisuus on täysin maksuton ja päivän aikana osallistuville nuorille tarjotaan lounas Hullussa Ponissa. Tilaisuus on koulupäivän aikana, luokanvalvojaltavoi pyytää poissaolotodistuksen kouluja ja oppilaitoksia varten.

 

Ohjelma:

klo 8.30 Saapuminen, aamupalaa ja avaussanat

klo 9.00 Nuorten workshop-työskentely

klo 11.00 Lounas Hullussa Ponissa

klo 12.15 Valmistautumista keskusteluun päättäjien ja nuorten välillä

klo 13.00 Päättäjien ja nuorten keskustelu

klo 15.00 Tilaisuuden päätös (mahdolliset koulukyydit huomioidaan!)

Olet tervetullut kertomaan mielipiteesi ja keskustelemaan.

 

Pyydämme, että ilmoitatte saapumisestanne to 14.11.2019 mennessä. Lounasta ja kahvitusta varten pyydetään käyttämään lomaketta: https://link.webropolsurveys.com/EP/2D35FC7930454635 Paikkoja on yhteensä 20, varasijalle pääsee ilmoittautumalla sähköpostitse. Lisätietoja antaa vapaa-aikasihteeri Mirka Alhonen (050 554 9746, mirka.alhonen@aura.fi).

 

Tervetuloa!