Järjestämme VitosKutos-klubilaisille syksyn aloituksen kunniaksi retken Turun Superparkiin lauantaina 12.9.2020.

Puistosta ja tarjotuista aktiviteeteista voit lukea lisää osoitteesta superpark.fi/park/turku/
Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ennakkoon ilmoittautunutta! Ilmoittautumiseen tarvittavan lupalapun voit hakea Cafescolta sen aukioloaikoina:

Maanantai: klo 15-17
Keskiviikko: klo 17-20
Perjantai: klo 17-20

Kuljetus ja sisäänpääsy ovat osallistujalle maksuttomia. Ruokailu on omakustanteinen, joten mukaan tarvitsee omat eväät tai ruokarahaa. Puiston yhteydessä palvelevat ravintolat Classic Pizza, O’Learys ja Hesburger.

Lähtö tapahtuu klo 9.30 Cafescon pihalta (Hongistontie 1) ja saavumme takaisin Cafescolle n. klo 14.45. Puiston sisällä liikkuminen ja ruokailu tapahtuu omaan tahtiin.

Mukaan tarvitset:
Sisäliikuntavaatteet
Sisäliikuntaan soveltuvat kengät
Juomapullon
Eväät tai ruokarahaa

Koronavirustartuntojen ehkäisemisestä huolehditaan puistossa lisätyin käsidesipistein ja kosketuspintojen desinfioinista huolehditaan tehostetusti. Tämän lisäksi turvaväleistä muistutetaan lattiateippauksilla, kuulutuksilla ja Superparkin omat ohjaajat huolehtivat osaltaan etäisyyksien pitämisestä esimerkiksi jonotustilanteissa. Asiakkaita otetaan puistoon vain puolet sen maksimikapasiteetista.

Jääthän kotiin lievissäkin flunssan oireissa.

Osallistujat ovat vakuutettuja tapaturmien varalta, mutta mahdollisesta erillisestä kuljetuksesta aiheutuvat kulut (Kelataksi, ambulanssikuljetus) ovat perheen vastuulla.

Pidetään yhdessä hauska päivä!

T. Cafescon väki

Lisätiedot: Nuorisotyöntekijä Tiia Koski 040 6766 306