Edlevo varhaiskasvatusaikojen ilmoittaminen

Auran kunnassa on käytössä sähköinen hoitoaikojen seuranta ja varaaminen.
Käyttöoikeus ohjelmaan syntyy huoltajille, kun lapsella on sijoitus kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.  Sijaishuoltajat ja oheishuoltajat voivat saada käyttöoikeuden ottamalla yhteyttä varhaiskasvatuspäällikköön.

Maksuton ohjelma on käytettävissä mobiililaitteilla sekä webissä. Huoltajat pääsevät ilmoittamaan hoitoaikavaraukset webissä oheisen linkin kautta :

Edlevo sähköinen asiointi

Varaa hoitoajat viimeistään viikkoa ennen hoitoviikon alkua sunnuntaihin klo 24 mennessä. Eli esim. viikolle 11 (11.-17.3.24) on hoitoajat/poissaolot ilmoitettava su 3.3.24 klo 24:00 mennessä. Hoitoaikojen varaukset sulkeutuvat sunnuntaina klo 24.00, jolloin seuraavat 7 päivää lukitaan, eikä ilmoitettuja varauksia voi enää muuttaa.

Lukitusaikana tapahtuvat äkilliset poissaolot voit ilmoittaa Edlevon avulla. (Kts video alla) Mikäli sairauspoissaolon syy on tartuntatauti, on siitä syytä ilmoittaa edelleen puhelimitse lapsen varhaiskasvatuspaikkaan.

Huoltajien ilmoittamat hoitoajat ja mahdollisesti niihin tehdyt muutokset välittyvät varhaiskasvatuspaikkaan ajantasaisesti ja ovat henkilöstön oikea-aikaisen työvuorosuunnittelun sekä lasten ateriatilausten kannalta välttämättömiä.

Käyttöohje Edlevo

Poissolojen ilmoittaminen

”>