Loading...
Monitoimitalo Auraamo2021-07-15T13:14:00+03:00

auraamon julkisivu

Auraamo

Turuntie 1:n liikehuoneistossa Auran keskustassa sijaitsee monitoimitalo Auraamo, jossa on toimintaa kaikenikäisille. Talossa on tarjolla toimitiloja yhdistyksille ja yrityksille erilaisiin tilaisuuksiin, näyttelytilaa, kuntalaisten julkinen oleskelutila sekä pop up -myymälä.
Auraamossa on langaton nettiyhteys.

Auran kunta tekee yhteistyötä erityisesti Auranlaakson kansalaisopiston kanssa, jonka laajaa kurssitarjontaa on tarjolla syksystä alkaen Auraamon tiloissa. Tarjolla on mm. ASAHI- terveysliikuntaa, kuvataiteita, laulua sekä jumppaa. Rakennuksen takaosaan sijoittuu kuntouttavalle työtoiminnalle varattu 60 neliömetrin tila, kaksi työtoiminnan tarvitsemaa toimistotilaa sekä sosiaalitiloja.

Tilojen varaukset tapahtuvat 2.9.2019 alkaen kunnantoimiston kautta, kunta(a)aura.fi /puh. 02 486 430. Avainten nouto tapahtuu kunnantoimistosta virkatyöaikana. Avaimia ei saa luovuttaa muille kuin varauksen tehneille ja avaimet on palautettava seuraavana arkipäivänä kunnantoimistoon.

Kunnanhallitus on päättänyt 9.9.2019, että Auraamon tiloista peritään seuraavanlaiset vuokrat tilaa kohti:
– muut kuin auralaiset yhdistykset 15 € / h
– yksityishenkilöt 10 € / h
– yritykset 20 € / h
– pidempiaikaiset myynti- ja muut tapahtumat hinnoitellaan erikseen tilanteen luonteen mukaan, esimerkiksi joulukauppa tai teemaviikko.

Auraamon tiloista ei peritä vuokraa
– Auranmaan kansalaisopistolta
– auralaisilta yhdistyksiltä tai niiltä yhdistyksiltä, joiden toiminta kohdistuu Auraan
– pop-up tilasta, jos käyttöaika on 1-2 viikkoa

AURAAMON KÄYTTÖSÄÄNNÖT, päivitetty 13.9.2019

Auraamon tilat

Olohuone: kotoisasti kalustettu olohuone on avoinna kuntalaisille maanantaista torstaihin klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00–15.15. HUOM! Korona-ajan aukioloajat. Tila toimii kuntalaisten julkisena oleskelutilana ja kohtaamispaikkana. Julkisivun vitriinissä pidetään vaihtuva näyttelyasetelma.

Kokous: toimisto- ja kokoustila erilaisiin palavereihin, kokouksiin, koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Keskiviikkoisin klo 9-13 tilassa on Auran SPR:n nettiparkki.

Teatteri: Teatteritila soveltuu niin erilaisille esityksille, koulutuksille ja kevyelle liikunnalle. Tilassa on avattava väliseinä, jolla saadaan tarvittaessa lisätilaa olohuoneen puolelle.

Pop up: 80 neliön pop up -liiketilassa toimii Elävän virran yhdistys, joka ylläpitää tilassa Auraamon Kesäkauppaa ja kahvila Flauraa. Kesäkaupan ajan tasalla olevat aukioloajat löytyvät helpoiten https://www.facebook.com/auraamonkesakauppa

Työpaja: Talon takaosassa sijaitsevat työpajatilat, joissa on työkaluja ja kalusteita erilaisiin kädentöihin. Tilat ovat päivisin kuntouttavan työtoiminnan käytössä, mutta ilta-aikana niitä voi varata esim. käsityökursseille.

Go to Top