Auran kunta yhteistyössä Yrityskummien kanssa

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoita koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi. Myös Auran kunta on päättänyt ryhtyä Yrityskummien yhteistyökumppaniksi, joten myös auralaiset yritykset voivat jatkossa hyödyntää palvelua veloituksetta!

Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytyksesi mukaisesti. Teet itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta. Yrityskummi kulkee kuitenkin rinnallasi avaamalla kysymyksiä ja tarjoten tukea ja virikkeitä, kun haet niihin vastauksia.

Miten hakea yrityskummia?

Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys ja jolla on jo Y-tunnus? Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa.

Yrityskummit toimivat alueellisesti, joten jos haluat itsellesi yrityskummin, sellainen osoitetaan sinulle lähtökohtaisesti omalta alueeltasi. Yrityskummi toimii vapaaehtoispohjalta ja palvelu on sinulle maksutonta.

Jos haluat keskustella aiheesta, ota yhteyttä oman alueesi aluekummiin tai aluekoordinaattoriin. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Jos haluat suoraan hakea yrityskummia, täytä hakulomake, jonka jälkeen sinuun ollaan yhteydessä. Hakulomakkeeseen pääset täältä.