Sijoittumispalvelut

Sijoitu Auran kuntaan ja harjoita yritystoimintaa turvallisessa ja luonnonläheisessä toimintaympäristössä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja toimivien päivittäispalveluiden äärellä.

Tarjoamme sijoittumispalvelua seudulla toimiville ja alueesta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Meidän kauttamme saat tietoa alueen monipuolisesta tonttitarjonnasta, valmiista toimitilaratkaisuista, myytävistä yrityksistä, rahoitusratkaisuista, alueen yritysverkostoista, sitoutuneen ja osaavan työvoiman hankkimisesta sekä liiketoiminnan kehittämisen ratkaisuista.

Osaava työvoima ja sujuvat liikenneyhteydet ovat yrityksen toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeitä asioita. Meidän kauttamme saat tietoa alueen monipuolisesta tonttitarjonnasta, valmiista toimitilaratkaisuista, myytävistä yrityksistä, rahoitusratkaisuista, alueen yritysverkostoista, sitoutuneen ja osaavan työvoiman hankkimisesta sekä liiketoiminnan kehittämisen ratkaisuista.

Hyödynnä sijoittumispalvelumme ja asiantuntijoidemme aluetuntemus. Tarjoamme palvelua seudulla toimiville ja alueesta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa.