Auranportin yritysalue

Auranportin yritysalue sijaitsee Auranportin palvelualueen pohjoispuolella, valtatien 9 ja kantatien 41 välissä. Alue on hyvin näkyvällä paikalla ja sen sijainti on liike- ja teollisuustoiminnalle erinomainen. Asemakaavassa alue on merkitty toimitilarakennusten korttelialueeksi.

Voit tutustua alueeseen myös karttasovelluksesta sekä Turun karttapalvelussa.

Auranportin yritysalue on tasaista, viljelyskäytössä ollutta peltoa. Uudelle yritysalueelle on sijoitettu kolmetoista tonttia. Tonttijako on ohjeellinen. Auranportin olemassa oleva yritysalue (Kuovin teollisuusalue) ja Auranportin uuden yritysalueen asemakaavoitetut alueet ovat lyhimmillään noin neljänsadan metrin etäisyydellä toisistaan ja muodostavat näin yhtenäisen yritysalueen. Kunnan omistamilla tonteilla on jo valmis kunnallistekniikka, joten omien toimitilojen rakentamisen ja yritystoiminnan voi aloittaa nopeasti.

Vilkkaasti liikennöityjen pääteiden ansiosta alue sopii hyvin myös kaupallisille toiminnoille. Alueelle sijoittuvat yritykset voivat saada synergiaetua toisistaan sekä alueella sijaitsevista ABC- ja Shell-liikennemyymälöistä.